Skip to content
NAD MDC HDM-2 HDMI modul MDC-module

NADMDC HDM-2 HDMI modulMDC-module

Sluit je TV en andere geluids-/beeldbronnen via HDMI aan op je NAD-versterker, voor optimale geluidskwaliteit en handige bediening.
stuk(s)€ 379,00
Levertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit DenemarkenLevertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit Denemarken
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD MDC HDM-2 – HDMI 2.0 MDC-module voor NAD C658 / C368 / C388 / C390DD / M12 / M32

De MDC HDM-2 is een HDMI 2.0-module voor de NAD-stereoversterkers C658, C368, C388, C390DD/DD2, M12 en M32. Dankzij deze module kun je een TV via HDMI/Audio Return Channel aansluiten en genieten van perfect geluid via je installatie. En je kunt het volume regelen met de CEC-afstandsbediening van de TV – ook als hij via Bluetooth werkt.

Daarnaast kun je nog drie externe geluids-/beeldbronnen via HDMI aansluiten – bijvoorbeeld een blu-rayspeler, HD-spelcomputer of Apple TV/Chromecast – en genieten van schitterend digitaal stereogeluid op je installatie. De HDMI-ingang op de module is bovendien voorzien van video pass-through. Dat betekent dat je het videosignaal (incl. 4K/UHD) kunt doorsturen naar de TV of projector, zonder dat de speler een extra uitgang met bijbehorende HDMI-kabel nodig heeft.

De MDC HDM-2 is een softwaregebaseerd product, dus de functionaliteit kan later nog verder worden uitgebreid.

De MDC HDM-2 wordt door Hi-Fi Klubben ingebouwd. De prijs is inclusief montage. Neem contact op met onze dichtstbijzijnde winkel voordat je de module koopt.

Technische specificaties

Gewicht (kg)0,04