Skip to content
€ 899,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Robuuste en geavanceerde draaitafel voor echte muziekliefhebbers. Met een geluidskwaliteit die muziek een extra dimensie geeft.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD C588 – serieuze en ambitieuze hifi-draaitafel

 • Speciaal ontwikkelde 9’-toonarm van koolstofvezel
 • Elektronisch aangestuurde precisiemotor
 • Toonarm geschikt voor MM- en MC-elementen
 • Massieve MDF-plint met trillingsdempende metalen voetjes
 • Speelklaar geleverd, inclusief stofkap en voorgemonteerd element (Ortofon 2M Red)
De C588 is een serieuze hifi-draaitafel die tot de nok toe vol zit met slimme technologische oplossingen die samen zorgen voor een indrukwekkend geluid. De exclusieve 9”-toonarm van koolstofvezel, elektronisch aangestuurde precisiemotor en draaiende onderdelen van precisiegefreesd aluminium zorgen voor een geluidskwaliteit waar zelfs de meest veeleisende muziekliefhebber zijn vingers bij aflikt.

De C588 heeft snaaraandrijving, een superstabiele mechanische constructie, en wordt handmatig bediend. Kortom, een klassieke constructie die lang meegaat, makkelijk te bedienen is en geweldig klinkt.

Klaar voor het serieuze werk De C588 wordt geleverd met een Ortofon 2M Red Moving Magnet-element die in de fabriek speelklaar is gemaakt. En als je wilt, kun je natuurlijk ook een ander element kiezen. De massa van de arm past bijvoorbeeld perfect bij een MC-element uit de Ortofon Quintet-serie – een uitstekende keuze als je echt voor de allerbeste kwaliteit gaat.

De C588 is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief stofkap.

GRATIS MONTAGE: als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren wij het gratis en voor niets op je draaitafel. Vraag jouw HiFi Klubben om meer informatie.

Exclusieve technologische oplossingen voor kristalhelder geluid NAD ontwikkelt al meer dan 45 jaar bekroonde hifi-componenten en slaagt er iedere keer weer in om alle technische details harmonisch met elkaar samen te laten werken, waardoor het eindresultaat altijd meer is dan de som van de afzonderlijke onderdelen. Dat is dan ook de reden dat hun producten vaak beter klinken dan je zou verwachten op basis van alleen de technische specificaties.

De C588 is een echte kwaliteitsdraaitafel met serieuze technische oplossingen. Hij heeft een extra lange, 9”-toonarm van koolstofvezel voor betere geometrie tijdens het afspelen en minder vervorming. De verticale aftasthoek en azimut zijn instelbaar, en je krijgt het meetgereedschap er gratis bij. De massieve MDF-plint, mechanisch geïsoleerde voetjes en het draaiplateau van glas gaan trillingen tegen. En dat geldt ook voor de mooie, zware stofkap die voorzien is van frictiescharnieren – zodat je hem in elke gewenste positie kunt zetten.

De supernauwkeurige aandrijving is losgekoppeld van het chassis, en alle draaiende onderdeel zijn gemaakt van precisiegefreesd aluminium om nog meer trillingen tegen te gaan. De voeding is geïsoleerd tegen storingen in het lichtnet en de stroom wordt eerst omgezet naar gelijkstroom, waarna er een extreem nauwkeurige frequentie wordt gegenereerd om de motor aan te sturen. De middenspindel is gemaakt van gehard staal en rust om een kogellager van messing. Zo krijgt het draaiplateau een maximale stabiliteit en nauwkeurige rotatie, en dus een muzieksignaal dat niet beïnvloed wordt door trillingen of schommelingen in de afspeelsnelheid.

Kabel kan vervangen worden Je kunt hem aansluiten op je versterker via de vergulde phonocontacten met aardeschroef, zodat je de bijgeleverde signaalkabel kunt vervangen door een beter model. Omdat het geluidssignaal van een pick-up erg zwak is, is het ook heel gevoelig voor ruis en storingen. Het is daarom belangrijk om het goed te isoleren. Dit kan bijvoorbeeld met een goede kabel die speciaal hiervoor is ontworpen, zoals een kabel van AudioQuest.

Supereenvoudige constructie Denk eraan dat je van toerental wisselt door de snaar rond een andere diameter van het snaarwiel te leggen. Je moet de platenspeler ook zelf aanzetten en stoppen. Het geld dat met deze eenvoudige constructie kon worden bespaard, is rechtstreeks in de geluidskwaliteit en het stijlvolle ontwerp gestoken.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Exclusieve en speciaal ontwikkelde 9”-toonarm van koolstofvezel
 • Elektronisch aangestuurde precisiemotor
 • Alle draaiende onderdelen gemaakt van precisiegefreesd aluminium
 • Toonarm geschikt voor MM- en MC-elementen
 • Eenvoudige, robuuste constructie met draaiplateau van glas
 • Massieve MDF-plint met trillingsdempende metalen voetjes
 • Speelklaar geleverd, met voorgemonteerd MM-element (Ortofon 2M Red)
 • Nieuwe vervangingsnaalden voor het bijgeleverde element zijn apart verkrijgbaar
 • Inclusief resonantiedempende stofkap met frictiescharnieren
 • Vergulde RCA-aansluitingen voor signaalkabel naar keuze (inclusief standaardkabel)

Tegens

 • Geen geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker
 • Niet automatisch
 • Snaar moet handmatig worden verplaatst om te wisselen tussen 33 en 45 rpm

Accessoires voor de NAD C588

Technische specificaties

AutomatischNee
DriverSnaaraandrijving
Snelheid33, 45
Type elementMoving Magnet
ElementOrtofon 2M Red
RIAA-/phono-voorversterkerNee
Effectieve lengte toonarm9"
Effectieve massa toonarm9,5 g

Recensies


4.5
2 recensies
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Aanbevolen producten