HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Classé

Classé is voor de meeste hifi-fanatici liefde op het eerste gezicht. Geen enkel ander product kan op tegen de massieve uitstraling en compromisloze kwaliteit van Classé. Design, techniek, geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijkheid – Classé wint op alle fronten, en met gemak!

  • Ongekende geluidskwaliteit 
  • Prachtig ontwerp
  • Optimale gebruikersvriendelijkheid
  • Stereo- en surroundsystemen
  • Veel alternatieven zijn veel duurder

Als alleen het allerbeste goed genoeg is

Het Canadese merk Classé Audio is een toonaangevende fabrikant van muziek- en home cinema-componenten in het hoogste high-end segment. Vanaf het moment dat zijn eerste versterker in 1980 het licht zag, is het bedrijf onafgebroken bezig geweest zijn producten nóg beter te maken. De compromisloze kwaliteit van Classé moet je echt aan den lijve ondervinden. Er zijn niet veel alternatieven met dezelfde technische kwaliteit, maar als ze al bestaan zijn ze allemaal duurder en lijken ze eerder op iets dat ontwikkeld is voor ingenieurs of geleerden – en niet voor muziekliefhebbers.

Delta – compromisloze high-end tot in het kleinste detail

Het fantastische ontwerp van de Delta-serie is niet alleen mooi om naar te kijken. Dat merk je al als je een van deze apparaten probeert op te tillen. Het massieve gewicht is een direct gevolg van het streven van Classé om trillingen en storingen tot een absoluut minimum te reduceren. De voedingen lijken eerder op kleine kerncentrales, zodat je zelf kunt kiezen uit de meest exclusieve luidsprekers die er zijn, inclusief veeleisende modellen waar de meeste andere versterkers huilend van wegrennen.

Een investering voor de toekomst

Classé is niet goedkoop, maar het is een langetermijninvestering die zich loont: het is fantastisch om te hebben en om naar te luisteren. Het design is zo innovatief en exclusief dat je installatie het mooiste kunstwerk in je woonkamer wordt. En je kunt rustig onderuit zakken op de bank in de wetenschap dat je hebt gekozen voor de mooiste en beste hifi-installatie ter wereld.

Meer informatie over Classé Audio