HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AIAIAI

Hoofdtelefoons van het Deense merk AIAIAI zijn speciaal ontworpen voor wie compromisloze kwaliteit wil. Vet geluid, een slim ontwerp en een oerdegelijke constructie, zonder blingbling en gebakken marketinglucht. Veel profs gebruiken AIAIAI – probeer zelf maar eens en ontdek waarom!

  • Uniek en cool Deens ontwerp
  • Serieuze geluidskwaliteit
  • Robuuste constructie
  • Verschillende modellen voor uiteenlopende toepassingen
  • Ontwikkeld in samenwerking met DJ's en musici

Pure ervaring en een pure stijl

Het Deense merk AIAIAI produceert unieke hoofdtelefoons die stijl, functionaliteit en geluidskwaliteit op een extreem hoog niveau combineren. Alle overbodige extra's en onnodige functies zijn verwijderd en vervangen door een gemakkelijk herkenbaar, stijlvol en superstevig Scandinavisch ontwerp. AIAIAI geeft je het best mogelijke geluid, zelfs onder extreme omstandigheden. De hoofdtelefoons blijven cool en doen het nog lang nadat hun overgewaardeerde blingbling-concurrenten vergeten en afgedankt zijn.

Naar de wensen van professionele gebruikers

AIAIAI is ontworpen in nauwe samenwerking met industrieel ontwerpers, professionele musici en DJ's. Ze wilden een zo eenvoudig mogelijke hoofdtelefoon ontwikkelen, waarin alle belangrijke details tot in de puntjes geperfectioneerd zijn. Je kunt een AIAIAI gebruiken voor je werk of voor je plezier, de kwaliteit spreekt voor zich. AIAIAI-producten hebben geen flitsende, schreeuwerige logo's nodig om op te vallen. Daarom heeft het bedrijf ‘Rise Above the Noise’ als slogan gekozen – puur ervaring, puur geluid en een pure stijl!

Goedgekeurd door professionals

Op de website van AIAIAI kun je kennismaken met een groot aantal professionele performers die deze koptelefoons voor hun werk gebruiken. En het feit dat de prestigieuze Danish Design Prize in 2010/2011 werd toegekend aan de compacte Tracks bevestigt dat het AIAIAI-ontwerp van ongekende klasse is, en veel meer is dan een modegril.

Meer informatie over AIAIAI