Skip to content

Hoor wat je mist

DALI KATCH ONE
SOUNDBAR

De DALI KATCH ONE combineert een schitterend geluid met een fris en aantrekkelijk ontwerp. Zo heb je jouw muziek, films en games nog nooit gehoord! Geef je home-entertainmentsysteem een extra dimensie met de KATCH ONE – de eerste soundbar van DALI.

HAAL ECHT ALLES UIT JE TV!

Onze TV’s worden steeds platter, en dus is er steeds minder ruimte over voor goed geluid. En daarom heeft DALI de KATCH ONE ontwikkeld – voor mensen die vinden dat goed beeld niet zonder goed geluid kan. Een stijlvolle en complete alles-in-één-soundbar met een geluid dat je TV een extra dimensie geeft.

Het hoge vermogen is het resultaat van de 40-jaar lange ervaring die DALI heeft met de ontwikkeling en productie van high-end hifi-apparatuur. En al die jaren heeft de focus altijd gelegen bij het beste en meest natuurlijke geluid.

KIES NU VOOR BETER GELUID

De DALI KATCH ONE heeft 10 geïntegreerde drivers die perfect gekalibreerd zijn met een krachtige 4 x 50 watt versterker. Deze constructie zorgt ervoor dat je soundtracks en filmdialogen altijd voldoende dynamiek en helderheid hebben, en dat de muziek altijd goed en gebalanceerd klinkt.

De vier grote, passieve drivers werken samen met vier actieve subwoofers voor een overtuigende basweergave. Bovendien heeft de DALI KATCH ONE genoeg vermogen om een grote ruimte te vullen met goed geluid. En als je nog meer bas wilt, kun je hem aanvullen met een aparte subwoofer die je heel discreet bijvoorbeeld ergens in een hoek kunt zetten.

De twee ultralichte 21 mm softdome-tweeters maken het plaatje compleet en brengen de hoge en middenfrequenties echt tot leven. Samen zorgen de zes actieve en vier passieve speakers voor een zuiver, gedetailleerd en samenhangend audiosignaal dat je normaal gesproken niet zou verwachten van een soundbar.

De DALI KATCH ONE heeft twee verschillende instellingen: Wide en Focus. Die zorgen ervoor dat de KATCH ONE altijd optimaal presteert – of je nu naar een film, documentaire of het nieuws kijkt, of naar muziek luistert.

  • WIDE – De instelling WIDE geeft een breed en dynamisch geluidsbeeld. Deze instelling is bedoeld voor een krachtig geluid dat de hele ruimte vult.
  • FOCUS – De instelling FOCUS heeft een gerichte en lineaire weergave die speciaal bedoeld is voor de vaak lastige middenfrequenties.

De combinatie van deze twee instellingen resulteert in een soundbar van extreem hoge kwaliteit die nóg meer uit je TV haalt.

ONTWIKKELD VOOR HET LEVEN

De luidsprekerdoek van de DALI KATCH ONE is speciaal geselecteerd vanwege zijn goede akoestische eigenschappen, en laat het geluid door zonder dat dit aan energie en detaillering inboet. Tegelijkertijd zorgt het textiel ervoor dat de KATCH ONE in je interieur past.

Een belangrijk onderdeel van het visuele ontwerp zijn de drie slimme montage-opties:

  1. LEREN BAND VOOR WANDMONTAGE – Het slimme en compacte ontwerp wordt aangevuld met een leren band die het minimalistische ontwerp van de KATCH ONE een organische uitstraling geeft. En deze oplossing onttrekt de kabels tussen de KATCH ONE en je TV op een heel elegante manier aan het oog.
  2. Als je weinig ruimte hebt, is het sleutelgatsysteem de perfecte oplossing.
  3. Maar je kunt de DALI KATCH ONE ook op een plank, de vensterbank of een meubel plaatsen dankzij de bijgeleverde voetjes van massief hout. Die passen perfect bij het ontwerp van de KATCH ONE en isoleren de soundbar van de ondergrond waar hij op staat. Dit gaat ongewenste trillingen tegen die het geluid kunnen beïnvloeden en geeft de KATCH ONE een elegante en lichte uitstraling.

DALI KATCH ONE – Hoor wat je mist!

Een ultrastrakke basweergave voor actiefilms en duidelijke, verstaanbare stemmen voor als je het nieuws kijkt.