Skip to content

Echt hifi-geluid met draadloze mogelijkheden

Toekomstmuziek van
NAD

De nieuwe versterkerserie van NAD is een geschenk voor iedereen die houdt van zowel heerlijke draadloze mogelijkheden, app-bediening, echt hifi-geluid en tal van innovatieve functies die je nog nooit eerder hebt gezien in een serieuze stereoversterker.

De nieuwe versterkerserie van NAD zit boordevol draadloze mogelijkheden en heeft een remote-app, echt hifi-geluid en een schat aan innovatieve functies die ongekend zijn voor dit type apparaat. 

Dit alles resulteert in een krachtige en serieuze fullsize installatie met een schitterend geluid en zeer veel streamingmogelijkheden, voor nu en in de toekomst. Neem voortaan geen genoegen meer met plat geluid, extra kabels en een onhandige bediening – met NAD ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Eenvoudige streaming – hoge-resolutiestreaming – multiroom

De compacte C338 is voorzien van Chromecast built-in en Bluetooth, zodat je bijna alles direct kunt streamen vanaf je smartphone, zoals internetradio, YouTube en muziekservices (Spotify, TIDAL, Deezer enz.). De grotere C368 en C388 zijn verkrijgbaar met een geïntegreerde Bluesound-module, die je versterker toegang geeft tot het beste multiroom-systeem dat er bestaat. Bovendien kun je hiermee ook de nieuwste HD-formaten beluisteren met een geluidskwaliteit die beter is dan die van CD. 

Of je nu een grotere module met Bluesound kiest, of toch liever een compacter model met Chromecast built-in, deze versterker is het perfecte uitgangspunt voor een uitgebreid multiroom-systeem met bijpassende draadloze luidsprekers en muziekstreamers. En alles kan met smartphone of tablet wordt aangestuurd. 

Wat is Chromecast built-in?

Chromecast built-in is een geniale manier om muziek en geluid via de smartphone te streamen naar een installatie. De meeste muziek-apps (Spotify, TIDAL enz.) zijn al compatibel met Chromecast. Je kunt dan met één druk op het icoontje genieten van je favoriete muziek. Chromecast built-in is net zo gemakkelijk als Bluetooth: er zijn geen extra adapters nodig, je krijgt altijd de best mogelijke geluidskwaliteit en omdat alles wordt afgespeeld door je installatie, gaat de accu van je telefoon veel langer mee.

Let op: deze drie modellen zijn nu te bewonderen bij HiFi Klubben.  Het Chromecast-platform werd eerder verkocht onder de naam ‘Google Cast’.

Bluetooth met extra’s

Deze drie nieuwe versterkers hebben geïntegreerde Bluetooth als handig alternatief voor de draadloze Wi-Fi-muzieksystemen. Maar NAD geeft je daarbij nog wat leuke extra’s. De versterker zelf kun je aansturen met een speciale smartphone-app die werkt via Bluetooth (verschijnt binnenkort) – een mooi en handig alternatief voor de bijgeleverde systeemafstandsbediening. 

De grotere modellen, C368 en C388, hebben bovendien een nieuwe feature die Bluetooth een totaal nieuwe dimensie geeft. Als je ongestoord naar muziek wilt luisteren, kun je dat nu ook doen met een draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon en de geniale tweerichtings-Bluetooth-functie van deze versterkers. Zo kun je luisteren naar alle audiobronnen die op de versterker zijn aangesloten, gewoon overal in huis, met je favoriete draadloze hoofdtelefoon. Je hoeft alleen maar binnen bereik van Bluetooth te blijven. 

Draadloze hoofdtelefoons worden steeds populairder; je hebt inmiddels ruime keuze uit allerlei modellen, ook met echte high-end kwaliteit zoals de mooie en veelgeprezen P7 Wireless van Bowers & Wilkins.

Prachtig stereogeluid voor je muziek en TV

Deze nieuwe versterkerserie van NAD heet ‘New Classic Series’. Het klassieke zit hem in het traditionele, minimalistische ontwerp en de schitterende geluidskwaliteit waar NAD al decennia lang voor staat. Maar tegelijkertijd zijn deze nieuwe versterkers helemaal klaar voor de toekomst en ze klinken beter dan je ooit had durven dromen. Luister zelf maar en kies het model dat het best bij je past. 

Welke oplossing je ook kiest, je krijgt toegang tot een wereld aan muziek met een schitterende geluidskwaliteit, zeker in combinatie met een paar goede hifi-luidsprekers. En dat is nog niet alles! Alle modellen zijn voorzien van streamingfunctionaliteit en optimale integratie met de TV. De versterker kan de basiscommando’s van de afstandsbediening leren, zodat je niet hoeft te rommelen met twee afstandsbedieningen als je met goed geluid naar een film wilt kijken. Hij gaat zelfs tegelijk met de TV aan en uit. Dus vergeet je installatie, ga er lekker voor zitten en geniet met schitterend stereogeluid van een goede film of van je favoriete programma’s – elke dag opnieuw! 

Naast deze geniale TV-functies is er ook voorzien in een aantal zorgvuldig geselecteerde digitale en analoge ingangen waarmee alle externe apparaten, zelfs een draaitafel, kunnen worden aangesloten. Daar kan geen draadloze luidspreker of mini-installatie tegenop! En ben je gek op goed geluid maar geen echte fan van het klassieke NAD-ontwerp, dan kun je de versterker natuurlijk altijd uit het zicht zetten in een hifi-meubel. De afstandsbediening werkt namelijk via Bluetooth én Wi-Fi.

Extra geavanceerde mogelijkheden met MDC

Je kunt de grotere modellen – de C368 en C388 – uitbreiden met de geniale NAD MDC-modules, zodat je deze versterkers bijvoorbeeld kunt opnemen in je Bluesound-systeem. Of je kiest voor een HDMI-module voor HD-filmgeluid of een analoge module met een voorversterker voor MC-elementen. 

Het MDC-concept is al jaren een groot succes in de stereoversterkers en AV-receivers van NAD. Met deze unieke upgrademodules kun je de functionaliteit van een apparaat uitbreiden met nieuwe mogelijkheden en technologieën, nu en in de toekomst. De ontwikkelingen staan natuurlijk niet stil, maar met MDC-modules kun je op dit moment upgraden tot het nieuwste van het nieuwste, zonder dat je steeds een nieuw apparaat hoeft te kopen. En dat kan niet worden gezegd van de producten van andere merken!