HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Ortofon 2M Red Vervangingsnaald

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ortofon 2M Red Vervangingsnaald

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Zelfs de beste naald verslijt na verloop van tijd, waarbij ook het tracking-vermogen vermindert. Dit leidt tot een hogere vervorming en een snellere slijtage van de plaat.

Maar een vervangingsnaald kost niet meer dan een paar LP's, onderhoudt je 2M Red element dus goed door het periodiek vervangen van de naald.

Let op: de aangegeven prijs is alleen voor de vervangingsnaald, niet het hele element.

GRATIS MONTAGE:  Als je bij HiFi klubben een nieuw element koopt, monteren we het gratis op je draaitafel. Bij je plaatselijke vestiging van HiFi klubben kunnen ze je er meer over vertellen.

Let op: HiFi klubben levert ook andere producten van Ortofon. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Specificaties

  • Frequentiebereik: 20-22.000 Hz
  • Compliantie: 20 µm/mN
  • Elliptisch geslepen naald
  • Aanbevolen naalddruk: 1,8 gram
  • Tracking hoek: 20 graden
  • Kleur rood

GRATIS MONTAGE: Als je bij Hi-Fi Klubben een nieuw element koopt, monteren we het gratis op je draaitafel. Bij je plaatselijke vestiging van Hi-Fi Klubben kunnen ze je er meer over vertellen.

Let op: Hi-Fi Klubben levert ook andere producten van Ortofon. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.