Skip to content

OrtofonQuintet RedMC-element

Uitstekend MC-element met elliptisch geslepen diamantnaald. De perfecte manier om kennis te maken met Moving Coil.
stuk€ 399,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Ortofon Quintet Red – uitstekend en betaalbaar MC-element

De Quintet Red is een uitstekend Moving Coil-element uit de bekroonde Quintet-serie van het Deense merk Ortofon. De Quintet Red heeft een elliptisch geslepen diamant, wat zorgt voor een goed contactoppervlak tussen de naald en de groeven van vinylplaten. Dit resulteert in een mooie weergave die je vinylcollectie nieuw leven inblaast.

De Quintet Red is de perfecte manier om kennis te maken met Moving Coil, zonder dat je financieel adviseur vervelende zenuwtrekjes begint te vertonen. 

GRATIS MONTAGE:  Als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren we het gratis op je draaitafel. Bij je plaatselijke vestiging van HiFi Klubben kunnen ze je er meer over vertellen.

Let op: HiFi Klubben levert ook andere producten van Ortofon. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

Aanbevolen impedantie20 ohm
Aanbevolen naalddruk2,3 g
Compliance15 µm/mN
Frequentiebereik bij -3 dB20-25.000 Hz
Kanaalscheiding bij 1 kHz21 dB
Kanaalscheiding bij 15 kHz14 dB
StijlenElliptical
Tracking ability65 μm
Type elementMoving Coil
Uitgangsspanning (mV)0,5

Recensies


5.0
2 recensies
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
anders
Zweden
6 dagen geleden

Heel goed

anders
Zweden
Gert
Denemarken
4/2/2023

Wanneer ik 5 sterren geef, moet worden gezien in vergelijking met de prijs van de pick-up. Ik vervang mijn oude Ortofon SL15 MK II. Of het zo goed is als de SL15 is moeilijk te bepalen, omdat ze verschillende impedantie hebben en daarom niet dezelfde voorwaarden kunnen krijgen. De SL15 maakt gebruik van Ortofon trafo en Quintet Red een MC versterker. Voor mij is het een OK-vervanging, maar geen kwaliteitssprong ondanks dat de SL15 50 jaar oud is.

Gert
Denemarken

Accessoires voor de Ortofon Quintet Red