Skip to content
Ortofon Quintet Bronze MC-element

OrtofonQuintet BronzeMC-element

MC-element met ‘naakte’ diamant en Fine Line-slijping, voor een extreem nauwkeurig en muzikaal geluid. Een fraaie oplossing voor echte vinylfans.
stuk€ 699,00
Niet in voorraad. Verwacht: dinsdag 30 augustus 2022

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Ortofon Quintet Bronze – exclusief Moving Coil-element met een schitterend muzikaal geluid

De Quintet Bronze is het op één na beste Moving Coil-element uit de veelgeprezen Quintet-serie van Ortofon. In tegenstelling tot de budgetvriendelijke Quintet Blue heeft dit element een ‘naakte’ diamant met Fine Line-slijping, wat zorgt voor een heel breed contactoppervlak tussen de naald en de groeven van vinylplaten.

De Fine Line-diamant heeft daarom een uitstekende tracking ability (ofwel aftasteigenschappen), maximale dynamiek en minimale slijtage van je platen. Je krijgt een schitterende, natuurlijke en gedetailleerde weergave die je vinylcollectie nieuw leven inblaast.

GRATIS MONTAGE:  Als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren we het gratis op je draaitafel. Bij je plaatselijke vestiging van HiFi Klubben kunnen ze je er meer over vertellen.

Let op: HiFi Klubben levert ook andere producten van Ortofon. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

Aanbevolen impedantie20 ohm
Aanbevolen naalddruk2,3 g
Compliance15 µm/mN
Frequentiebereik bij -3 dB20-25.000 Hz
Kanaalscheiding bij 1 kHz23 dB
Kanaalscheiding bij 15 kHz15 dB
StijlenNude Fine Line
Tracking ability80 μm
Type elementMoving Coil
Uitgangsspanning (mV)0,3

Accessoires voor de Ortofon Quintet Bronze