Skip to content
NAD C368 Versterker met Bluetooth

NADC368Versterker met Bluetooth

2 x 80 watt, kristalhelder geluid en talloze mogelijkheden voor alle digitale en analoge muziekbronnen – klaar voor de toekomst! Compatibel met MDC.
stuk(s)€ 999,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD C368 – toekomstbestendige stereoversterker met 2 x 80 watt en eindeloos veel mogelijkheden

De C368 is een krachtige en bijzonder veelzijdige hybride digitale stereoversterker uit de NAD New Classic-serie. Met 2 x 80 echte NAD-watt kan deze versterker zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan – op ieder volume. Het ontwerp is eenvoudig en discreet, zoals we van NAD gewend zijn, maar de nieuwe display op de voorkant geeft deze versterker een ongepolijste en moderne uitstraling. Een schitterende keuze, als je kunt leven zonder het massieve vermogen van de C388. 

De C368 zit boordevol NAD-kwaliteit en is helemaal klaar voor de digitale toekomst! Hij is zelfs zo goed dat de C368 en de kleinere modellen uit de New Classic-serie nu al de full-size stereosystemen van morgen zijn! 

Ze bieden hetzelfde overweldigende en dynamische geluid als hun legendarische voorgangers, maar dan nóg beter en veel energiezuiniger. Bovendien hebben ze alle aansluitingen die maar nodig zijn voor analoge en digitale bronnen, inclusief 24-bit HD-geluid en upgrademogelijkheden voor streaming en multiroom. 

Meer dan genoeg aansluitingen en eenvoudige bediening – ook voor de TV Zelfs zonder uitbreidingsmodules is de C368 zo veelzijdig dat je hem moeiteloos kunt gebruiken als controlecentrum voor de stereo-installatie. Hij is voorzien van de meest gangbare digitale audio-aansluitingen (coaxiaal, optisch), analoge ingangen (inclusief phono-ingang, MM) en aansluitingen voor twee paar luidsprekers die je tegelijkertijd kunt gebruiken. Daarnaast beschikt hij over een hoofdtelefoonuitgang die is uitgerust met een eigen, geïntegreerde en hoogwaardige hoofdtelefoonversterker. 

En met de geïntegreerde Bluetooth-functie kun je heel eenvoudig streamen vanaf smartphone of tablet. Verder heeft NAD het ook heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. En dan zijn we er nog niet; je kunt het geluid uit de TV namelijk direct aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. Je hoeft de versterker maar één keer te ‘vertellen’ welk merk TV je hebt, en daarna werkt alles volautomatisch. (via Bluetooth kan slechts één apparaat tegelijk aangesloten worden)

De C368 schakelt zich zelfs automatisch in als je de TV aanzet. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en ander gedoe – en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de volgende elektriciteitsrekening.

Klaar voor de toekomst met MDC Geloof het of niet: dit is nog maar het begin! De C368 heeft namelijk ook ruimte voor twee MDC-modules, en dat maakt het natuurlijk nog eens extra leuk! Je kunt de versterker bijvoorbeeld uitbreiden met Wi-Fi en het allerbeste streamingsysteem dat er op dit moment bestaat. Ja precies! Bluesound!

Of je kiest voor een HDMI-ingang voor je films in echte HD-stereokwaliteit. Met de MDC-modules van NAD ben je helemaal klaar voor de toekomst. De C368 is een stereoversterker waarmee je nu al kennis kunt maken met de hifi-technologie van morgen.

De NAD C368 is verkrijgbaar in grafiet.

Lees hier de handleiding voor Bridge en Bi-amp configuratie samen met de NAD C268

Meer afbeeldingen van de NAD C368

NAD C368 Versterker met Bluetooth

Highlights

 • Indrukwekkend vermogen, kan alles aan
 • Schitterend geluid en aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, incl. draaitafel (MM)
 • Streaming met Wi-Fi/Bluesound, USB, HDMI-aansluiting en nog meer analoge ingangen via MDC-modules (apart verkrijgbaar)
 • Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone/tablet/enz.
 • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, incl. functie voor automatisch aanzetten
Daniel Begeer Souza
Almere
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Daniel Begeer Souza

 • Indrukwekkend vermogen, kan alles aan
 • Schitterend geluid en aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, incl. draaitafel (MM)
 • MDC-constructie voor eenvoudige upgrades
 • Mooie en goed leesbare display aan de voorkant
 • Streaming met Wi-Fi/Bluesound, USB, HDMI-aansluiting en nog meer analoge ingangen via MDC-modules (apart verkrijgbaar, twee MDC-slots)
 • Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone/tablet/enz.
 • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, incl. functie voor automatisch aanzetten
 • Ondersteunt HD-stereogeluid tot 24-bit/192kHz
 • Pre-out voor subwoofer/full-range L/R
 • Hoofdtelefoonuitgang met uitstekende, geïntegreerde hoofdtelefoonversterker
 • Aansluiting voor twee paar luidsprekers
 • Bijzonder laag energieverbruik voor dit vermogen

Video's over de NAD C368

Technische specificaties

Dempingsfactor300
Dynamisch vermogen120 watt
Signaal-ruisverhouding98 dB
Uitgangsvermogen 4 ohm80 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm80 watt
Vervorming (THD)0,02%

Accessoires voor de NAD C368

Aanbevolen producten

NAD C268 Eindversterker
Eindversterker
€ 799,00 / stuk(s)
DALI IO-4 Draadloze koptelefoon
DALI IO-4
Draadloze koptelefoon
€ 269,00 / stuk(s)