Skip to content

23 producten
Roam 2
Sonos Roam 2
Draadloze luidspreker met accu
€ 199 / Stuk

Luidsprekers voor je telefoon

Met een luidspreker voor smartphones heb je altijd een goed geluid bij de hand. Je sluit je smartphone aan via bluetooth of kabel, en dan kun je de muziek, het volume enz. direct vanaf je telefoon regelen. Afhankelijk van de luidspreker die je kiest, kun je hem makkelijk overal met je mee naartoe nemen, zodat je altijd goed geluid binnen handbereik hebt, of je nu thuis of niet thuis, binnen of buiten bent.

Flexibel geluid in verschillende afmetingen

Een telefoonspeaker is niet zomaar een telefoonspeaker. Er is een heleboel keuze qua afmetingen, design en functies als je een speaker zoekt om op je telefoon aan te sluiten. Wil je graag een kleine telefoonspeaker om mee te nemen op roadtrip, naar buiten voor een tuinfeest of naar het strand op warme zomerdagen? Met een kleine speaker creëer je snel en makkelijk de juiste vibes door hem te verbinden met je iPhone of andere smartphone. Als je van plan bent om je telefoonspeaker vooral in de auto te gebruiken, kun je een mini-speaker overwegen. Mini-speakers zijn kleine modellen die gemakkelijk kunnen worden weggestopt in het handschoenenkastje van je auto of in je tas als je hem niet gebruikt.

Mensen denken vaak dat een speaker die specifiek bedoeld is om met je telefoon te gebruiken, per definitie een kleine, draadloze speaker is, maar dit is niet altijd het geval. Je kunt ook voor een grotere speaker gaan die je een vaste plaats in de woonkamer geeft. Zoals wanneer je een stereo-installatie met aparte speakers hebt. Een grotere speaker geeft je automatisch meer en beter geluid, dus als je op zoek bent naar een alternatief voor de traditionele stereo-installatie is een grote telefoonspeaker een ideale oplossing. Je verbindt je smartphone makkelijk via bluetooth of een kabel, en je kunt naar hartenlust naar muziek, audioboeken of podcasts luisteren.

De telefoonspeaker kan echter niet concurreren met de grotere, traditionele stereosystemen als het gaat om geluidskwaliteit, maar het is een uitstekende manier om een goed geluid te krijgen als je een functionele, elegante oplossing zoekt. Bovendien is het heel wat flexibeler dan een stereo-installatie, omdat je een telefoonspeaker mee kunt nemen op vakantie bijvoorbeeld. Met sommige modellen kun je ook meerdere speakers met elkaar combineren om een geweldig geluid in stereo van je smartphone te krijgen.

Telefoonspeakers met bluetooth

Draadloze speakers zijn populair, dat is niets nieuws. Vooral bluetooth wordt veel gebruikt. Daarom hebben we bij HiFi Klubben een aantal mooie telefoonspeakers met bluetooth in ons aanbod. Een bluetooth-verbinding is makkelijk en snel tot stand te brengen en je hoeft niet na te denken over het model van je telefoon, of je favoriete muziekapp compatibel is met je speaker of andere praktische zaken, want als zowel de speaker als de smartphone compatibel zijn bluetooth, kunnen ze samenwerken. Een ander voordeel is natuurlijk dat je geen gedoe hebt met een kabel tussen je telefoon en de speaker.

iPhone speakers en Android speakers

Hoewel er soms over iPhone speakers en Android speakers gepraat wordt alsof het twee verschillende dingen zijn, hebben ze toch een aantal kenmerken met elkaar gemeen: het zijn allemaal smartphone speakers, en ze kunnen allemaal worden aangesloten op een smartphone via bluetooth of een kabel.

Daarom hoef je je geen zorgen te maken dat het besturingssysteem van je speaker en je smartphone speaker niet samen zouden werken. Als je je telefoon via bluetooth op de speaker aansluit, maakt het niet uit of je telefoon een iPhone 6, iPhone 7, iPhone X of een Android model is: je kunt zowel iPhone’s als Android telefoons via bluetooth verbinden met je smartphone-speaker.

Vind een design dat bij je past

In tegenstelling tot de speakers van grote speakersystemen, die vaak een neutraal en stijlvol design hebben, heb je veel meer opties als je speakers voor je telefoon zoekt. Er zijn discrete telefoonspeakers te vinden, zoals bij de traditionele systemen, maar ook opvallendere modellen die je kunt gebruiken om je persoonlijke stijl te laten zien. Als je een telefoonspeaker nodig hebt om mee te nemen, is het geweldig om er een te hebben in een ontwerp en kleur die aansluiten op je persoonlijkheid.

Als je een iPhone hebt, wil je misschien een iPhone speaker vinden die qua design en tint bij je telefoon past, bijvoorbeeld één met een witte of zwarte afwerking en strakke lijnen.

Er zijn echter ook blauwe of rode iPhone speakers verkrijgbaar. Ze vallen op en trekken de aandacht, zodat je muziek wordt bijgestaan door een coole look. Of een groene, of zelfs een roze speaker. Ook deze zullen opvallen en je coole, kleurrijke look mooi complementeren.

Ben je van plan om de speaker in een boekenkast in de woonkamer te plaatsen, is een model met een witte of gouden glans precies wat je zoekt. Deze modellen zijn elegant en stijlvol en zullen niet onopgemerkt blijven. Maar ze eisen ook niet alle aandacht op. Als je meer van de klassieke en ingetogen kleuren houdt, ga je voor je telefoon wellicht eerder op zoek naar een speaker in het zwart, grijs of een houtsoort zoals eik, es of palissander.

Naast het feit dat de kleuren en materialen verschillend zijn, is de vormgeving ook anders, en dit is hoe je via je speaker je persoonlijkheid kunt uiten. Hou je van scherpe randen en smalle lijnen, of eerder van afgeronde hoeken en zachte contouren? Het kan allemaal. Wat je ook kiest, je zult uiteraard kunnen genieten van een fantastische geluidservaring direct vanaf je telefoon.

Kom langs bij HiFi Klubben en ontdek de vele opties

De opties zijn eindeloos op het vlak van speakers voor je telefoon. Een keuze maken wordt er hierdoor niet makkelijker op. Als je bij HiFi Klubben winkelt, kun je de speakers altijd bekijken en uitproberen in onze fysieke winkels voordat je beslist met welke speaker je naar huis gaat. Zo krijg je een goed algemeen beeld van je opties en wordt kiezen makkelijker.

We moedigen je aan om in een van onze winkels je favoriete nummers te komen afspelen met onze speakers. Je kunt ook controleren of je telefoon op de speaker kan worden aangesloten. Zoals gezegd kunnen alle telefoons die compatibel zijn met bluetooth draadloos worden gekoppeld; maar als je af en toe graag een kabelverbinding gebruikt, is het type van je telefoon relevant. De stekker moet in de poort van de speaker passen. Met andere woorden, als je graag meer opties hebt dan bluetooth, kun je dit best checken om zeker te zijn. Als het geen match is, is een adapter meestal een oplossing.

Naast de praktische aspecten, bijvoorbeeld  connectiviteit en compatibiliteit checken, kun je in onze winkels ook komen testen hoe een bepaalde speaker klinkt. Dit is erg waardevol als je probeert uit te zoeken welke speaker voor jou de beste keuze is.

Als je vragen hebt over smartphone-speakers, waar je ze kunt gebruiken, hoe je het maximaal eruit haalt enz., staan onze ervaren medewerkers altijd voor je klaar. Wij hebben jarenlange ervaring met o.a. telefoonspeakers en kennen de modellen in ons assortiment als geen ander. Bij ons kun je er dus zeker van zijn dat je een vakkundige begeleiding krijgt die zal resulteren in een aankoop waar je jarenlang plezier van zult hebben.