HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Multiroom voor beginners

Draadloze muziek in het hele huis

Met een multiroomsysteem kun je muziek streamen in je kamer of in het hele huis. Je kunt alle multiroomluidsprekers en -muziekspelers tegelijkertijd afspelen via je Wi-Fi-netwerk. En met een handige en overzichtelijke app kun je de muziek en het volume in elke kamer apart regelen, gewoon met je smartphone.

In de woonkamer, keuken, slaapkamer of op kantoor, in de kinderkamer, de badkamer of op het terras – met multiroom zit je nooit zonder muziek!

Een unieke draadloze ervaring

Multiroom is zo eenvoudig dat iedereen het kan gebruiken. En in tegenstelling tot bijvoorbeeld draadloze Bluetooth-luidsprekers, krijg je met multiroom een heel andere totaalervaring. De accu van je smartphone gaat niet onnodig snel leeg, de muziek stopt niet als je gebeld wordt of een sms of Facebook-bericht ontvangt, en je hoeft niet steeds opnieuw verbinding te maken tussen je smartphone en je luidsprekers.

Maar dat is nog niet alles. Je kunt je multiroomsysteem in je eigen tempo uitbreiden, zonder dat je de hele tijd nieuwe kabels hoeft te leggen. En als je een keer gaat verhuizen, pak je alles heel eenvoudig in en neem je het mee naar je nieuwe huis.

Zo ga je aan de slag

Om te beginnen met een multiroomsysteem heb je eigenlijk alleen een smartphone, de bijbehorende app en een draadloze multiroomluidspreker nodig. De app helpt je heel snel en gemakkelijk met de installatie. En als je ergens niet uitkomt, dan helpen wij je natuurlijk graag.

Je streamt de muziek direct van het internet, bijvoorbeeld van je favoriete radiozender of een van de populaire streamingservices (Spotify, TIDAL, Deezer, Napster, Apple Music enz.). Als je een abonnement op een van deze services hebt, krijg je toegang tot miljoenen nummers – gewoon via je smartphone. Je hoeft dus nooit meer CD’s te kopen.

Welk systeem moet ik kiezen?

Bij HiFi Klubben kun je kiezen uit drie verschillende multiroom-oplossingen: Sonos, HEOS by Denon en Bluesound. Elk systeem heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus jij bepaalt wat het beste bij jou past. Maar welke oplossing je ook kiest, in de praktijk werken ze allemaal ongeveer hetzelfde en ze klinken fantastisch!