Skip to content
Ortofon
MM-element

Ortofon 2MR Black

€ 599,00stuk
Niet in voorraad. Verwacht: zaterdag 6 juli 2024
Speciale versie van het exclusieve 2M Black MM-element. O.a. geschikt voor een aantal Rega-platenspelers. Vervangbare naald.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Ortofon 2MR Black – speciale versie voor Rega

  • O.a. geschikt voor een aantal Rega-platenspelers
  • ‘Naakte’ Shibata-diamant
  • Heel geschikt voor akoestische muziek
  • Uitstekende aftasteigenschappen, zelfs bij lage naalddruk (1,5 gram)
  • De naald kan apart worden vervangen

De 2MR Black is een speciale versie van het exclusieve 2M Black MM-element. Met zijn lagere behuizing past hij bijvoorbeeld op een aantal platenspelers van Rega, waar je anders een tussenschijf (spacer) onder de toonarm zou moeten monteren. Afgezien van de vorm en het 1 gram lagere gewicht van de 2MR, zijn de twee versies 100% identiek. Ze hebben zelfs dezelfde naald.

Meer informatie over de standaardversie vind je hier.

GRATIS MONTAGE

HiFi Klubben helpt je graag om het element te vinden dat perfect bij je platenspeler past. En als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren wij het gratis en voor niets op je platenspeler. Vraag jouw HiFi Klubben om meer informatie.

Wat maakt een element goed?

Je kunt meer lezen over Ortofons producten en je verdiepen in de details op hun website hier. Krijg inzicht in wat een goed element definieert, en leer meer over de technologie en materialen achter Ortofons producten. Anders weten we alles over Ortofon in onze winkels, waar we altijd klaar staan om te helpen.