Skip to content
€ 1.499,00stuk
  -
Superflexibele 8-kanaals eindversterker voor grote installaties en multiroom-systemen. Kan naar eigen wens aangepast en uitgebreid worden. 

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD CI 980 – krachtige en flexibele 8-kanaals eindversterker voor inbouwsystemen

 • 8 kanalen – perfect voor grotere inbouw- en multizone-systemen in woonhuizen, restaurants, winkels enz.
 • Veel vermogen en zeer stabiel
 • Kan snel worden aangepast via globale/lokale input
 • Klasse D-technologie reduceert stroomverbruik en warmteontwikkeling
 • Automatische aanpassing van gevoeligheid op alle ingangen (gain)

De CI 980 is een geavanceerde 8-kanaals eindversterker die ontwikkeld is voor grotere inbouw- of multizone-systemen. Het is de perfecte oplossing voor woonhuizen, restaurants, cafés e.d., kortom overal waar je een flexibele en stabiele versterker nodig hebt om meerdere luidsprekersets aan te sturen.


De CI 980 is van de grond af ontwikkeld als echte CI-versterker (Custom Install). Dit betekent dat flexibiliteit en stabiliteit centraal staan. Je kunt de CI 980 op vrijwel alle denkbare manieren configureren, zodat in iedere kamer de juiste muziek en het juiste volume worden weergegeven. En als je toch nog meer kanalen nodig hebt, kan via de pre-out heel eenvoudig een extra eindtrap worden toegevoegd. 

De NAD CI 980 is verkrijgbaar in het zwart.


NAD CI 980 – 8 extreem effectieve en flexibele versterkerkanalen De CI 980 heeft 8 discrete versterkerkanalen, zodat je tot wel vier luidsprekersets kunt aansturen. De extreem effectieve klasse D-constructie levert genoeg vermogen en blijft stabiel, ook bij hoog volume. Tegelijkertijd is de warmteontwikkeling minimaal en gebruikt hij veel minder stroom dan een vergelijkbare, traditionele constructie – goed voor het milieu en je portemonnee.

Perfect voor compacte installaties en multizone De CI 980 is de perfecte versterker voor geluidsinstallaties met meerdere luidsprekers, bijvoorbeeld voor de achtergrondmuziek in een receptie, café, keuken of vergaderzaal. Je kunt je muziekkeuze globaal kiezen, of lokaal voor iedere set stereokanalen (L/R), zodat je met de schakelaar op de achterkant heel eenvoudig kunt bepalen of in iedere kamer dezelfde, of andere muziek wordt afgespeeld.

Met een pre-out voor de globale en lokale ingangen is het heel eenvoudig om meerdere eindtrappen aan te sluiten, zodat de muziek naar nog meer kamers gestuurd kan worden. Ook kan de gevoeligheid (gain) voor iedere set stereokanalen worden aangepast, zodat je het volume van alle luidsprekers en alle kamers maar één keer hoeft in te stellen

De CI 980 heeft 12V trigger-in en schakelt zichzelf automatisch in als hij een signaal ontvangt, zodat de versterker en de speler tegelijkertijd aan gaan. Dit betekent dat je deze versterker heel eenvoudig kunt wegbergen in bijv. een kast. Let er echter wel op dat de warmte die de ventilatoren naar buiten blazen weg kan. Zodra hij geen signaal meer ontvangt, schakelt de versterker zich na ongeveer 30 minuten uit.

De luidsprekerterminals zijn van het Phoenix-type, waarbij je de kabels vastzet in een bijgeleverde multistekker die vervolgens wordt aangesloten op de versterker. Zo kun je alle kabels van tevoren installeren en heel snel en eenvoudig versterkers toevoegen/verwijderen. Een oplossing die bewijst dat de CI 980 vooral bedoeld is voor inbouwsystemen.

De CI 980 beschikt over rackhandgrepen waarmee je hem eenvoudig kunt installeren in een 19" rack. Voor één CI 980 gebruik je 2U aan installatie ruimte. Als je ervoor kiest om hem niet in een 19" rack te plaatsen kun je de handgrepen verwijderen van het apparaat en krijgt hij hiermee een normale component breedte van 43,5 cm. 

Let op:

Op deze Phoenix-terminals mogen alleen solid-core of vergelijkbare luidsprekerkabels voor inbouwsystemen worden aangesloten, zoals de AudioQuest SLIP-serie. Gewone soepele luidsprekerkabels (multi-strand) zitten niet stevig in de aansluitingen en kunnen kortsluiting veroorzaken.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • 8 kanalen voor maximale flexibiliteit, ook bij grotere installaties
 • Klasse D-technologie reduceert stroomverbruik en warmteontwikkeling
 • Goed vermogen
 • Globale/lokale input kan afzonderlijk worden gekozen voor alle stereokanalen (L/R)
 • Automatische aanpassing van gevoeligheid op alle stereo-ingangen (gain)
 • Extra eindtrap kan worden aangesloten via pre-out op lokale en globale input
 • 12V-trigger/functie voor automatisch aanzetten bij signaal (kan worden uitgeschakeld)
 • Phoenix-luidsprekerterminals (multistekker), gemakkelijk aan te sluiten
 • Rackhandgrepen voor eenvoudige montage in kasten en racksystemen (kunnen verwijderd worden)
 • Ventilatorkoeling, kan op veel plekken worden gemonteerd

Tegens

 • Sommige alternatieven hebben betere hifi-kwaliteit

Accessoires voor de NAD CI 980

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 4 ohm60 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm50 watt
VersterkertechnologieKlasse D

Aanbevolen producten