Skip to content
DALI
Wandluidsprekers

DALI PHANTOM M-375

€ 1.039,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Kies voor echt hifi-geluid uit de muur en haal het maximale uit muziek en home-cinema, zonder grote luidsprekers en kabels.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

PHANTOM M-375 – geavanceerde inbouwluidspreker met serieus hifi-geluid voor muziek en home-cinema

  • Full-range geluid zonder subwoofer, zelfs in grotere ruimtes
  • Hybride tweeter voor extra mooie details en spreiding
  • Superslanke, gesloten behuizing, past in de meeste muren
  • Eenvoudige en veilige montage
  • De voorgrill kan worden overgespoten in andere kleuren

PHANTOM M – superslanke in-wall luidsprekers met serieus hifi-geluid

Alle modellen uit de PHANTOM M-SERIE zijn voorzien van een superslanke en uiterst stevige behuizing. Dit maakt de montage een stuk eenvoudiger, omdat je niet meer na hoeft te denken over een backbox of de ruimte achter de speakers. Zo heeft DALI de volledige controle over het geluid. En dat is belangrijk als je echt hifi-geluid wilt creëren.

De behuizing is gemaakt van verstevigd ABS met een voorkant van 21 mm dikke MDF. Om trillingen zo veel mogelijk te voorkomen is de behuizing aan de binnenkant ook verstevigd. Het solide ‘dogleg’-systeem is supersimpel om te monteren en kan gebruikt worden voor muren met een dikte van 7 cm.

En als je geen zin hebt om grote gaten in je muur te boren, dan kun je de luidsprekers met DALI’s eigen montagesysteem (apart verkrijgbaar) omtoveren tot een mooie en slanke on-wall wandluidspreker.

Oude DALI-kwaliteit in een nieuw ontwerp

De bas-/middenspeakers van de PHANTOM M-serie zijn voorzien van DALI’s bekroonde houtvezelmembraan voor extra vermogen en stevigheid. Een low-loss-constructie zorgt ervoor dat je het totale geluidsbeeld kunt horen, ook op laag volume. En als kers op de spreekwoordelijke taart gebruikt DALI een magneetmotor met SMC-materiaal, zodat vervorming tot een minimum wordt gereduceerd.

De hybride tweeter van de M-375 – het topmodel – combineert de voordelen van het dome-en-bandtweeter-principe, wat resulteert in een hoge belastbaarheid, grote horizontale spreiding en zijdezachte en ongelooflijk luchtige hoge tonen die kunnen concurreren met de beste elektrostaatsystemen. Je kunt de tweetermodule zelfs draaien, zodat je de mooiste details kunt horen in alle hoeken van de kamer – of je de luidspreker nu horizontaal of verticaal monteert.

Voor optimale interactie tussen de dome- en de bandtweeter moet het systeem heel nauwkeurig worden afgesteld. En daarin is DALI, met zijn jarenlange ervaring, expert. De softdome van de PHANTOM M-serie is van erg hoge kwaliteit en gemaakt met precies de juiste geometrie, zodat de hogere frequenties prachtig worden afgerond en de bandtweeter de allerhoogste frequenties naadloos overneemt en zorgt voor een algehele luchtigheid in het geluidsbeeld.

Hier vind je de technische tekeningen

Accessoires voor de DALI PHANTOM M-375

Technische specificaties

Impedantie6 ohm
Frequentiebereik (-3 dB)57-25.000 Hz
Gevoeligheid89 dB

Recensies


4.5
2 recensies
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Aanbevolen producten