HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bluesound PULSE SOUNDBAR2i + SUB + FLEX2i Surround systeem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bluesound PULSE SOUNDBAR2i + SUB + FLEX2i Surround systeem

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De PULSE SOUNDBAR2i, PULSE SUB en PULSE FLEX2i vormen een gebruiksvriendelijk en draadloos surroundsysteem dat eenvoudig te installeren is. Je TV klinkt niet alleen veel beter, je krijgt ook nog eens toegang tot een wereld aan streamingmuziek via je smartphone.

Bluesound PULSE SOUNDBAR2i / PULSE SUB / PULSE FLEX2i – supersimpel surroundgeluid en draadloze muziek met topkwaliteit

  • Draadloos surroundgeluid zonder luidsprekerkabels
  • Schitterende geluidskwaliteit en veel vermogen voor een soundbar, ook voor muziek
  • Supereenvoudige installatie en zeer gebruiksvriendelijk
  • Het volume wordt geregeld via de TV-afstandsbediening
  • Kan worden uitgebreid, voor Bluesound-muziek in het hele huis

Bluesound heeft een surroundsysteem ontwikkeld voor iedereen die echt bioscoopgeluid wil, maar geen zin heeft om de hele dag tegen een grote, ingewikkelde installatie met lange kabels aan te kijken. Daarnaast krijg je een van de allerbeste soundbars ter wereld, waarmee je ook heel goed en gemakkelijk muziek kunt streamen.

Als je de PULSE SOUNDBAR2i uitbreidt met de PULSE SUB en twee draadloze PULSE FLEX2i’en als rear-channel luidsprekers, krijg je een echt surroundsysteem met een geweldige basweergave en lijkt het alsof je midden in de film zit! En ook al is het geen echte surround-home-cinema met aparte front-channel luidsprekers, zijn geluid past absoluut bij de geweldige beeldkwaliteit van tegenwoordig, en dat zonder lastige installatie of vervelende kabels zoals bij een traditionele oplossing. 

Eenvoudige installatie en heel gebruiksvriendelijk

Je stelt alles heel eenvoudig in met de Bluesound-app en je bent klaar – het enige verschil is nu dat je TV ineens veel beter klinkt. Het systeem schakelt zich namelijk samen met de TV aan en uit.

Naast de stroomkabels hoef je alleen maar een optische kabel te leggen tussen de TV en de PULSE SOUNDBAR2i – de rest werkt 100% draadloos. De PULSE SOUNDBAR2i, PULSE SUB en PULSE FLEX2i zijn een geïntegreerd onderdeel van het draadloze multiroomsysteem van Bluesound. Dat betekent dat je, naast een heel goed TV-geluid, ook toegang krijgt tot een eindeloze hoeveelheid draadloze muziek die je verder kunt streamen naar het hele huis met de draadloze luidsprekers en spelers van Bluesound.

De PULSE SOUNDBAR2i, PULSE SUB en PULSE FLEX2i zijn verkrijgbaar in zwart of wit.

Lees meer over de Bluesound PULSE SOUNDBAR2i

Lees meer over de Bluesound PULSE SUB

Lees meer over de Bluesound PULSE FLEX2i

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.