Skip to content

NADM33Stereoversterker met streaming

De M33 is de nieuwe benchmark voor de versterkers die NAD maakt. Deze versterker maakt gebruik van de allernieuwste, state-of-the-art versterkertechnologie – en dat hoor je!
stuk(s)€ 5.499,00
Niet in voorraad. Verwacht: maandag 05. oktober.
 Te ervaren in
Tijdelijk niet op voorraad
Bestel vandaag nog. Zodra er weer voorraad is, zorgen wij ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD M33 - State-of-the-art versterkertechnologie, Dirac Live-ruimtecorrectie, kleuren-touchdisplay en Blu-Os-multiroom integratie.

NAD introduceert het nieuwe vlaggenschip van de Masters Series – de M33- streamingversterker. Geen klein bier dus! Of zoals onze collega en productspecialist Thomas Holm van Lenbrook en DALI zei toen hij hem beluisterd had: ‘Deze versterker staat helemaal bovenaan de lijst van beste geïntegreerde versterkers die ik ooit heb gehoord. Maakt niet uit van welk type of welke prijsklasse.’

De M33 is de nieuwe benchmark voor de versterkers die NAD maakt, en eigenlijk voor welke klasse D-versterker dan ook. Deze versterker maakt gebruik van de allernieuwste, state-of-theart versterkertechnologie – en dat hoor je!

HET BEDRIJF HEET PURIFI – DE TECHNOLOGIE HEET ‘EIGENTAKT’

De nieuwe NAD Masters M33 is de eerste geïntegreerde versterker ter wereld die een totaal nieuwe, analoge klasse D-technologie gebruikt, afkomstig van producent Purifi. Purifi ontwikkelt klasse D-versterkers en luidsprekers. Het is een nieuw bedrijf dat werd opgericht door een aantal legendes binnen de audio-industrie:

Bruno Putzeys uit België – de uitvinder van Hypex en de ‘schakelende‘ versterkerontwerpen die we kennen van de Hypex UcD- en nCore-technologieën die al in veel NAD-versterkers worden gebruikt. En dan hebben we ook nog Lars Risbo uit Denemarken. Lars bedacht, samen met Peter Lyngdorf, de Equibit-technologie – die in 1998 resulteerde in de allereerste, volledig digitale versterker ter wereld: de TacT Millenium. Lars heeft meer dan 40 patenten op het gebied van digitale versterkertechnologie op zijn naam staan en heeft samengewerkt met onder meer Texas Instruments voordat hij Purifi oprichtte.

En ten slotte maakt ook Peter Lyngdorf deel uit van het Purifiteam. Peter is een soort levende legende in de audiobranche, en heeft al tig merken op zijn naam staan. HiFi Klubben, NAD, DALI, Gryphon, Snell Acoustics, Lyngdorf Audio, Steinway Lyngdorf en nu ook Purifi zijn allemaal opgericht, eigendom of eigendom geweest van Peter.

Meer afbeeldingen van de NAD M33

NAD M33 Stereoversterker met streaming

Highlights

  • HybridDigital Purifi Eigentact™-versterkertechnologie
  • Continu vermogen: 200W bij 8/4/2 ohm
  • ESS Sabre DAC
  • Dirac Live-ruimtecorrectie
  • Kleuren-touchdisplay (TFT)
  • BluOS-multiroomintegratie
  • 2 MDC-sleuven voor toekomstige upgrades
  • Draadloos aansturen met Apple Airplay 2 en ondersteuning voor aptX HD via Bluetooth
  • Veel digitale en analoge aansluitingen, waaronder HDMI eARC
  • Perfecte integratie met de meest populaire Smart Home-systemen

Accessoires voor de NAD M33