Skip to content
AudioQuest
HDMI-kabel

AudioQuest Carbon HDMI Ultra High Speed

€ 135,00stuk
Niet in voorraad. Verwacht: zondag 30 juni 2024
  -
Exclusieve Ultra High Speed HDMI-kabel voor 8K/HDMI 2.1-games en serieuze home-cinema’s waar vervorming en fouten echt niet kunnen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Carbon HDMI Ultra High Speed – exclusieve HDMI-kabel voor ambitieuze installaties, incl. 8K

 • Ultra High Speed (HDMI 2.1, 8K/60, 4K/120, 48Gbps, eARC)
 • Exclusieve, massieve LGC-geleiders van koper, verzilverd met 5% zilver
 • Drielaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System)
 • Verzilverde contactoppervlakken (Direct Silver)
 • Achterwaarts compatibel met alle 4K-systemen

De AudioQuest Carbon HDMI Ultra High Speed is een exclusieve HDMI-kabel voor iedereen die een perfecte signaaloverdracht wil voor muziek, games en home-cinema, inclusief ondersteuning voor 8K en HDMI 2.1. Deze kabel past bij de meest ambitieuze installaties, waardoor je nooit meer last hebt van vervorming of haperend beeld.

De massieve LGC-geleiders zijn verzilverd met wel 5% zilver. En hij is bovendien voorzien van een unieke, drielaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) die je digitale gegevens beschermt tegen RF-straling. De contactoppervlakken zijn direct op het koper verzilverd, voor optimale geleiding (Direct Silver). Een kabel voor intensief gebruik. Geschikt voor 4K- en 8K-systemen.

De AudioQuest Carbon HDMI Ultra High Speed HDMI-kabel is verkrijgbaar in verschillende lengtes vanaf 0,6 meter.

HDMI 2.1 en 8K – nieuwe beelden, nieuwe mogelijkheden en nieuwe eisen

Een HDMI-kabel stuurt de hogeresolutie-beeld- en geluidsinformatie van bijvoorbeeld je spelcomputer of blu-rayspeler door naar een projector, TV of home-cinemareceiver en omgekeerd. Met HDMI 2.1 en 8K heb je een Ultra High Speed HDMI-kabel nodig om het maximale uit je beeldbronnen en TV te halen.

De PlayStation 5 (PS5) en Xbox Series X zijn voorbeelden van media die gebruikmaken van de schitterende beeldkwaliteit van 8K. En dan is het slim om te investeren in een goede HDMI-kabel, want met 48 gigabit per seconde zijn er echt veel gegevens die doorgegeven moeten worden. Sommige nieuwe AV-receivers – bijvoorbeeld van Denon – zijn zelfs al klaar voor HDMI 2.1.

AudioQuest Ultra High Speed HDMI-kabels – verschillende kabelseries voor verschillende situaties

Met een betere HDMI-kabel krijg je niet automatisch beter beeld en geluid, maar de eisen die aan de kabel worden gesteld nemen wel toe naarmate er meer gegevens overgedragen moeten worden, of naarmate de kabel langer is. Bij intensief gebruik, zoals 8K, merk je af en toe al dat HD-signalen (1080p) niet 100% zuiver zijn of wegvallen als de kabel het signaal niet goed doorstuurt, bijvoorbeeld vanwege slechte stekkers of slechte isolatie. Met een AudioQuest-kabel heb je daar geen last meer van.

De Ultra High Speed HDMI-kabels van AudioQuest ondersteunen alle functies van de HDMI 2.1-standaard, inclusief 48 Gbps en eARC. AudioQuest heeft vier verschillende kabelseries ontwikkeld, van goedkopere modellen tot extreme high-end. Je vindt dus altijd een oplossing die past bij jouw smaak, budget en installatie.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Ultra High Speed (HDMI 2.1, 8K/60, 4K/120, 48Gbps, eARC)
 • Exclusieve, massieve en richtingsgevoelige LGC-geleiders van koper, verzilverd met 5% zilver
 • Drielaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System)
 • Verzilverde contactoppervlakken (Direct Silver)
 • Achterwaarts compatibel met alle 4K-systemen

Tegens

 • Geen 72V DBS (Dielectric Bias System)

Accessoires voor de AudioQuest Carbon HDMI Ultra High Speed

Technische specificaties

HDMI SpeedUltra High Speed

Recensies


5.0
2 recensies
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0