Skip to content
AudioQuest
HDMI-kabel

AudioQuest Cinnamon HDMI Ultra High Speed

€ 89,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Geavanceerde Ultra High Speed HDMI-kabel voor 8K/HDMI 2.1-games en ambitieuze home-cinema’s waar vervorming en fouten echt niet kunnen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Cinnamon HDMI Ultra High Speed – mooie HDMI-kabel voor ambitieuze installaties, incl. 8K

 • Ultra High Speed (HDMI 2.1, 8K/60, 4K/120, 48Gbps, eARC)
 • Massieve LGC-geleiders verzilverd met 1,25% zilver
 • Tweelaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System)
 • Achterwaarts compatibel met alle 4K-systemen
 • Verkrijgbaar in verschillende lengtes

De AudioQuest Cinnamon HDMI Ultra High Speed is een mooie en solide HDMI-kabel voor iedereen die een perfecte signaaloverdracht wil voor muziek, games en home-cinema, inclusief ondersteuning voor 8K en HDMI 2.1. Met deze kabel heb je nooit meer last van vervorming of haperend beeld.

De massieve LGC-geleiders zijn verzilverd met wel 1,25% zilver. En hij is bovendien voorzien van een unieke, tweelaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) die je digitale gegevens beschermt tegen RF-straling. De Cinnamon HDMI Ultra High Speed is de perfecte HDMI-kabel voor iedereen die zijn installatie wat extra wil verwennen – of het nu 4K of 8K is.

De AudioQuest Cinnamon HDMI Ultra High Speed HDMI-kabel is verkrijgbaar in verschillende lengtes vanaf 0,6 meter.

HDMI 2.1 en 8K – nieuwe beelden, nieuwe mogelijkheden en nieuwe eisen

Een HDMI-kabel stuurt de hogeresolutie-beeld- en geluidsinformatie van bijvoorbeeld je spelcomputer of blu-rayspeler door naar een projector, TV of home-cinemareceiver en omgekeerd. Met HDMI 2.1 en 8K heb je een Ultra High Speed HDMI-kabel nodig om het maximale uit je beeldbronnen en TV te halen.

De PlayStation 5 (PS5) en Xbox Series X zijn voorbeelden van media die gebruikmaken van de schitterende beeldkwaliteit van 8K. En dan is het slim om te investeren in een goede HDMI-kabel, want met 48 gigabit per seconde zijn er echt veel gegevens die doorgegeven moeten worden. Sommige nieuwe AV-receivers – bijvoorbeeld van Denon – zijn zelfs al klaar voor HDMI 2.1.

AudioQuest Ultra High Speed HDMI-kabels – verschillende kabelseries voor verschillende situaties

Met een betere HDMI-kabel krijg je niet automatisch beter beeld en geluid, maar de eisen die aan de kabel worden gesteld nemen wel toe naarmate er meer gegevens overgedragen moeten worden, of naarmate de kabel langer is. Bij intensief gebruik, zoals 8K, merk je af en toe al dat HD-signalen (1080p) niet 100% zuiver zijn of wegvallen als de kabel het signaal niet goed doorstuurt, bijvoorbeeld vanwege slechte stekkers of slechte isolatie. Met een AudioQuest-kabel heb je daar geen last meer van.

De Ultra High Speed HDMI-kabels van AudioQuest ondersteunen alle functies van de HDMI 2.1-standaard, inclusief 48 Gbps en eARC. AudioQuest heeft vier verschillende kabelseries ontwikkeld, van goedkopere modellen tot extreme high-end. Je vindt dus altijd een oplossing die past bij jouw smaak, budget en installatie.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Ultra High Speed (HDMI 2.1, 8K/60, 4K/120, 48Gbps, eARC)
 • Massieve, richtingsgevoelige LGC-geleiders verzilverd met 1,25% zilver
 • Tweelaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System)
 • Achterwaarts compatibel met alle 4K-systemen

Tegens

 • Geen verzilverde contactoppervlakken (Direct Silver)
 • Geen koolstofgebaseerde drielaagse NDS-isolatie

Accessoires voor de AudioQuest Cinnamon HDMI Ultra High Speed

Technische specificaties

HDMI SpeedUltra High Speed

Recensies


5.0
15 recensies
5
15
4
1
3
1
2
0
1
0

Aanbevolen producten