HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

DALI CONNECT Stand E-600 Luidspreker standaard

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paar

KOOPJESMARKT PRODUCT

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI CONNECT Stand E-600 Luidspreker standaard

Fotos

{{sellableOnWebText}}

Artikelnummer: StockItem_702_DALISTANDE600HGWH

Beschrijving

  • Showmodel met lichte krasjes op poot. Natuurlijk met volledige garantie!
  • Originele verpakking: Ja
  • Compleet met accessoires: Ja
  • Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Hilversum
  • Normale prijs: € 159,00

De CONNECT Stand E-600 is een mooie en stabiele standaard van 60 cm hoog. Hij heeft een aluminium zuil met hoogglanslak en een solide glazen voet. De kabels kunnen in de zuil worden verborgen, en je kunt kiezen tussen zwart en wit.

DALI CONNECT Stand E-600 – de ideale vloerstandaard voor compacte luidsprekers

De CONNECT Stand E-600 is een ongewoon elegante luidsprekerstandaard die speciaal is ontworpen voor DALI’s eigen MENTOR MENUET. Maar je kunt hem natuurlijk ook gebruiken voor de compacte modellen uit de ZENSOR-, LEKTOR- en IKON-serie en vergelijkbare producten van andere fabrikanten. 

De stabiele bodemplaat is gemaakt van sierlijk glas en de zuil is van aluminium met hoogglanslak. De stalen bovenplaat heeft kleefpunten, zodat de luidspreker gegarandeerd op zijn plaats blijft staan. Kabels kunnen worden opgeborgen in de zuil, die nog meer gedempt kan worden met een optionele zandzak. Dit geeft een stabieler stereobeeld en het benodigde gewicht voor een stevig fundament voor je luidsprekers. 

Inclusief spikes.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen