HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AudioQuest Perch Tafelstandaard

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)

KOOPJESMARKT PRODUCT

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Perch Tafelstandaard

Fotos

{{sellableOnWebText}}

Artikelnummer: StockItem_702_AQPERCH1BK

Beschrijving

  • laatste showmodel in perfecte staat
  • Originele verpakking: Ja
  • Compleet met accessoires: Ja
  • Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Hilversum
  • Normale prijs: € 89,00

De Perch is een elegant statief waarmee je je hoofdtelefoon stevig en veilig kunt opbergen. Solide en exclusieve uitvoering van zink, staal en proteïneleer. Past bij de hoofdtelefoons van alle fabrikanten.

AudioQuest Perch – exclusief en elegant statief voor je hoofdtelefoon

De Perch is een mooi statief waarmee je je hoofdtelefoon stevig en veilig kunt opbergen. Het stevige onderstel van staal en de zware bodemplaat van gegoten zink zorgen ervoor dat hij heel stabiel staat.

De houder zelf is bekleed met hetzelfde zachte en duurzame proteïneleer als je misschien kent van de exclusieve NightHawk-hoofdtelefoon van AudioQuest. Door de ronde vormen wordt de hoofdtelefoon gelijkmatig ondersteund. Dit betekent dat de hoofdbeugel altijd in een natuurlijke positie staat en dus minimaal belast wordt, zodat hij een stuk langer meegaat.

De Perch is verkrijgbaar in een zwarte finish en kan gebruikt worden voor de hoofdtelefoons van AudioQuest en andere fabrikanten.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen