Skip to content

DRAADLOOS EN EENVOUDIG

SLIM
SURROUNDGELUID

Een home-cinema is de ideale plek om met het hele gezin te genieten van een goede film of om even lekker te ontspannen met een nieuwe videogame. En nu is het zo eenvoudig dat iedereen er een kan samenstellen.

Maar er is hoop! HEOS, Bluesound en Sonos hebben slimme surroundoplossingen ontwikkeld die zo gebruiksvriendelijk zijn dat echt iedereen het kan. En met draadloze surroundluidsprekers heb je geen last meer van vervelende kabels. Niets weerhoudt je er dus nog van om maximaal te genieten van films en games – gewoon in je eigen woonkamer! De meeste mensen vinden het heerlijk om in hun eigen home-cinema te genieten van een goede film met goed geluid. Maar niet iedereen is even enthousiast als het gaat om lange kabels door de kamer, ingewikkelde installaties en een stortvloed aan technische termen.

Een slimme surroundoplossing is een geweldig cadeau – voor jezelf, je gezin en je TV. En je kunt hem zelfs gebruiken om draadloos muziek te streamen.

Hieronder vind je vier kant-en-klare oplossingen. Kom maar eens langs in een van onze winkels – dan merk je het verschil!