Skip to content

9 goede redenen
om je surroundreceiver te upgraden

Gaat je home-cinema al een paar jaar mee? Dan is het misschien tijd voor een nieuwe, hypermoderne receiver van Denon of Marantz. De ontwikkelingen gaan razendsnel en een goede oplossing is nog nooit zo goedkoop geweest!
Denon AVC-X6700H Home-cinema-receiver
Denon AVC-X6700H
Home-cinema-receiver
€ 2.650,00 / € 2.799,00 / stuk

Misschien heb je al een goede home-cinema? Maar als die bijvoorbeeld al 10 jaar oud is, dan is er in de tussentijd zo veel gebeurd, dat je waarschijnlijk niet het maximale haalt uit de schitterende beeld- en geluidsformaten van nu. En dat is natuurlijk zonde, of je nu met het hele gezin gezellig naar een film kijkt, games speelt op een groot scherm of een echte filmfreak bent.

Denon en Marantz hebben voor iedereen een oplossing en je krijgt altijd de beste kwaliteit voor je geld – of je nu een basismodel kiest, of ‘all-in’ gaat met honderden watt en geluid vanuit alle richtingen.

Beter dan ooit

Meer kanalen, meer vermogen

Een complete home-cinema met geavanceerde features voor films en muziek is nog nooit zo goedkoop geweest. Je bepaalt zelf of je voor 5, 7, 9 of nog meer kanalen gaat. Met Denon en Marantz heb je altijd goed geluid en meer dan genoeg vermogen.

Het geluid van de allerbeste bioscopen

Dolby Atmos en DTS:X geven je filmgeluid een hoogtedimensie, zodat je echt middenin de actie zit. En je kunt al genieten van een echt 3D-effect zonder dat je luidsprekers in het plafond hoeft te monteren. Dat is de magie van de bioscoop, gewoon bij jou thuis!

Altijd perfect beeld

Meer dan genoeg HDMI-aansluitingen, de nieuwste HDMI 2.1 met 8K-resolutie, 4K/12-Hz, Dolby Vision, HDR10, HLG, 4:4:4 Color, BT.2020... en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Denon en Marantz lopen altijd voorop met de nieuwste videoformaten, waardoor jij kunt rekenen op perfect beeld.

Gemakkelijker dan ooit

Eenvoudige installatie

De bekroonde Setup Assistant van Denon en Marantz heeft een mooie GUI en helpt je met de installatie en instellingen. Het moeilijke werk is al gedaan, dus het is heel eenvoudig om ervoor te zorgen dat je nieuwe home-cinema perfect werkt.

Draadloze muziek in het hele huis    

Met geïntegreerde HEOS-multiroom krijg je draadloze muziek in je hele huis. Voeg draadloze HEOS-luidsprekers toe in andere kamers en geniet van perfecte streaming met Spotify, TIDAL, Deezer enz. Je krijgt bovendien tweerichtings-Bluetooth, AirPlay 2 en je kunt alles aansturen met je smartphone.

Eén kabel, één afstandsbediening

De geavanceerde eARC-functie stuurt hoge-resolutiesurroundgeluid (incl. Dolby Atmos en DTS:X) direct van je TV naar de receiver via slechts één HDMI-kabel. En dankzij HDMI-CEC regel je het geluid van je installatie met de afstandsbediening van de TV. Simpel en elegant!

Draadloze vrijheid

Wist je dat je een draadloze Bluetooth-koptelefoon direct kunt aansluiten op een receiver van Denon en Marantz? Loop lekker vrij rond in huis en geniet van je favoriete nummers terwijl je aan het stofzuigen bent. Of als het al laat is en je de rest van je gezin of je buren niet wilt storen met harde muziek.

Maak kennis met de toekomst

Klaar voor voice-control

Smart Home en Denon en Marantz gaan samen de toekomst tegemoet. Via een smart-luidspreker of je telefoon krijg je binnenkort toegang tot Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Sire, zodat je de oplossing kunt kiezen die het beste past bij jou en je gezin.

 

Ook voor games

De Sony PS5 en Xbox Series X stellen nieuwe eisen aan je apparatuur en de HDMI-aansluitingen van je surroundreceiver. Denon en Marantz hebben alles op alles gezet om je de ultieme gaming-ervaring te bieden, gewoon in je eigen home-cinema. Je krijgt ondersteuning voor 4K/120Hz en ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) en VRR (Variable Refresh Rate). Al deze technologieën zorgen voor haarscherpe en vloeiende beelden en perfecte synchronisatie tussen beeld en geluid tijdens het gamen.