HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

SLIM SURROUNDGELUID

DRAADLOOS EN EENVOUDIG

Een home-cinema is de ideale plek om met het hele gezin te genieten van een goede film of om even lekker te ontspannen met een nieuwe videogame. En nu is het zo eenvoudig dat iedereen er een kan samenstellen.

Maar er is hoop! HEOS en Sonos hebben slimme surroundoplossingen ontwikkeld die zo gebruiksvriendelijk zijn dat echt iedereen het kan. En met draadloze surroundluidsprekers heb je geen last meer van vervelende kabels. Niets weerhoudt je er dus nog van om maximaal te genieten van films en games – gewoon in je eigen woonkamer!De meeste mensen vinden het heerlijk om in hun eigen home-cinema te genieten van een goede film met goed geluid. Maar niet iedereen is even enthousiast als het gaat om lange kabels door de kamer, ingewikkelde installaties en een stortvloed aan technische termen.

Een slimme surroundoplossing is een geweldig cadeau – voor jezelf, je gezin en je TV. En je kunt hem zelfs gebruiken om draadloos muziek te streamen.

Hieronder vind je vier kant-en-klare oplossingen. Kom maar eens langs in een van onze winkels – dan merk je het verschil!

 

VIER OPLOSSINGEN VOOR SLIM SURROUNDGELUID 

 

De complete oplossing

De HEOS AVR verandert je woonkamer in een echte bioscoop – maar dan zonder gedoe en kabels. Ook ideaal voor stereomuziek.
Meer informatie

 

Eenvoudiger wordt het niet

De Sonos PLAYBASE ligt plat op een meubel met de TV er bovenop. Kan worden uitgebreid met een draadloze subwoofer en draadloze rear-channel luidsprekers.
Meer informatie

 

Soundbar op eliteniveau

De HEOS Bar heeft een schitterend TV-geluid en aansluitingen voor alle apparatuur. En als je hem aanvult met een subwoofer en draadloze rear-channel luidsprekers, dan ben je al een heel eind op weg!
Meer informatie

 

Hoeveel heb je nodig?

De Sonos PLAYBAR heeft een schitterend surroundeffect. En als je hem uitbreidt met een draadloze subwoofer en draadloze rear-channel luidsprekers wordt het helemaal leuk.
Meer informatie