Skip to content
DALI FAZON MIKRO Compacte luidspreker

DALIFAZON MIKROCompacte luidspreker (paar)

Mooie en ultracompacte luidspreker met goed geluid voor je stereo of home cinema. Aluminium ontwerp met hoogglanslak, verschillende kleuren.
Zwart hoogglans
€ 179,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
paar€ 358,00
Niet in voorraad. Verwacht: vrijdag 31 december 2021
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI FAZON MIKRO – Compacte en mooie designluidspreker voor muziek en home cinema

De FAZON MIKRO is de perfecte oplossing voor een ultracompact stereosysteem of voor schitterend geluid uit je TV. Hij heeft serieuze speakers en een elegante, maar stevige behuizing van echt aluminium.

De FAZON MIKRO is een kwaliteitsluidspreker die je op veel manieren kunt gebruiken, maar het compacte formaat beperkt natuurlijk wel de basweergave. Door een compacte subwoofer voor de lage frequenties bij te plaatsen – bijvoorbeeld de DALI FAZON SUB 1 – krijg je een echt groot geluid.

Met deze kleine, compacte luidspreker hun je ook prima een compleet home cinema-systeem opbouwen. Neem dan een extra paar FAZON MIKRO’s voor de achterkanalen, en de bijpassende FAZON MIKRO VOKAL als centrale luidspreker. De FAZON MIKRO is door zijn ontwerp en klank bijzonder geschikt als zij-/achterluidspreker in combinatie met de grotere FAZON SAT, FAZON LCR en FAZON F5. Zo stel je een compacte, elegante FAZON-home cinema samen, met een schitterend geluid.

Past echt overal

De FAZON MIKRO is zo compact dat hij naadloos in ieder interieur past. En met het bijgeleverde ophangsysteem kun je hem aan de muur bevestigen. Wie deze luidspreker liever in een kast zet, kan de bijgeleverde rubberen voetjes gebruiken. En met het speciaal ontworpen vloerstatief (apart verkrijgbaar) zet je de zij- of achterluidsprekers vrijstaand in de kamer.

De FAZON MIKRO is verkrijgbaar met zwarte of witte hoogglanslak.

Highlights

  • Ultracompact met mooi alu-design Veel mogelijkheden voor stereo en home cinema Gemakkelijk aan de muur te plaatsen (inclusief ophangsysteem) Goed geluid in een compact formaat Bijpassend vloerstatief apart verkrijgbaar.
Daniel Begeer Souza
Almere
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Daniel Begeer Souza

  • Ultracompact en mooi ontwerp van aluminium met hoogglanslak Veel mogelijkheden voor stereo en home cinema Gemakkelijk aan de muur te plaatsen (inclusief ophangsysteem) Serieuze speakers met goed geluid in een compact formaat Robuuste vergulde klemterminals voor eenvoudige en betrouwbare kabelbevestiging Bijpassend vloerstatief apart verkrijgbaar. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren

Technische specificaties

Formaat tweeter20mm
Formaat woofer4"
Frequentiebereik (-3 dB)95-25.000 Hz
Gevoeligheid84 dB
Impedantie6 ohm

Accessoires voor de DALI FAZON MIKRO