Skip to content

HIFI WEEKS
WIJ STAAN STIL BIJ GOED GELUID

Al 40 jaar lang gaat HiFi Klubben voor goed geluid. Geluid waar je hart sneller van gaat kloppen en waar je over je hele lijf kippenvel van krijgt. Dit jaar staan we twee weken stil bij goed geluid en echte hifi-apparatuur. We noemen dat HiFi Weeks. Je bent van harte welkom om mee te doen, of je nu hifi-fanaat bent of nog maar net begint.

We hebben heel veel interessante informatie verzameld, waar je hifi-hart sneller van gaat kloppen. En als klap op de vuurpijl hebben we een paar leveranciers gevraagd om mee te doen met onze HiFi Sessions. We hebben alles gefilmd, zodat je kunt meekijken op YouTube of Facebook. Hier kun je meer te weten komen over de nieuwste producten en technologieën, en antwoord krijgen op je vragen. Als de video’s live gaan, zouden we het leuk vinden als jij ook meekeek.

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal – dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste video’s.

HIFI SESSIONS

Klik op de video’s hieronder – je krijgt dan een herinnering als onze sessies live gaan. Je hoeft hiervoor alleen maar een herinnering aan te maken in je YouTube-account.
Ook na de live-datum blijven de video’s online staan.

02.03.2021 | 20:00 | Engels
DALI

Draadloos geluid en compromisloze hifi-kwaliteit gaan heel goed samen

– Met Thomas Knudsen van DALI

Is de geluidskwaliteit van draadloze muziek minder goed? Nee, volgens DALI. Zij hebben net hun derde serie hifi-luidsprekers gelanceerd die gebaseerd is op het draadloze CALLISTO-platform. Thomas Knudsen van DALI vertelt over de nieuwe OBERON C-serie en over hoe echt hifi-geluid en draadloze luidsprekers prima samen kunnen gaan. BONUS: Aan het einde van de video zie je nog een paar kleurrijke verrassingen van DALI.

03.03.2021 | 20:00 | Engels
Denon

Een gaming-ervaring op een totaal nieuw niveau

– Met Oliver Kriete van Denon

De nieuwste games en spelcomputers zijn een soort katalysator voor de ontwikkeling van home-cinematechnologieën. De nieuwste HDMI-generatie zit vol fantastische features voor de nieuwe PS5 en Xbox Series X – en dat maakt een groot verschil. Oliver Kriete van Denon laat zien dat je een AV-receiver kunt gebruiken als het middelpunt van alle nieuwe HDMI-audio- en videotechnologieën en wat je er allemaal mee kunt. BONUS: je kunt ook de allernieuwste versie van het Denon-streamingsysteem HEOS zien.

04.03.2021 | 20:00 | Engels
Bluesound

Haal het maximale uit je Bluesound-systeem

– Met Thomas Holm van Bluesound

Haal jij het maximale uit je Bluesound? Het systeem is intussen flink verbeterd en misschien zijn er wel nieuwe functies en upgrades die je nog niet hebt geïnstalleerd? Thomas demonstreert zijn tien beste tips en trucs voor Bluesound.

05.03.2021 | 20:00 | Nederlands
AudioQuest

Zo haal je echt alles uit je installatie

– Met Peter den Haan van AudioQuest

Weet je zeker dat je echt het allerbeste geluid uit je hifi-systeem of home-cinema haalt? Ben je al klaar voor 8K? Product Manager Peter den Haan van AudioQuest vertelt over hun nieuwste 48 Gbps HDMI-kabels. En hij legt uit hoe je je installatie kunt optimaliseren met PowerQuest, wat kwaliteitskabels kunnen doen voor je beeld en geluid, en nog veel, veel meer...

09.03.2021 | 20:00 | Engels
Bowers & Wilkins

Hoe maak je de allerbeste hifi-producten ter wereld?

– Met Andy Kerr en Maurice van Hogeloon van Bowers & Wilkins.

Bowers & Wilkins heeft de afgelopen maanden een heel bijzondere Limited Edition van hun 700-serie gelanceerd – de Signature – en de totaal nieuwe 600 Anniversary Edition, waarin ze technologieën uit de 800-serie hebben gebruikt om jou het perfecte hifi-geluid te geven. Andy Kerr vertelt over alle details en Maurice van Hogeloon neemt de nieuwste updates voor het draadloze Formation-platform met je door.

10.03.2021 | 20:00 | Engels
NAD

Unieke technologie en altijd perfect geluid

– Met Thomas Holm van NAD

NAD is een uniek merk met vier unieke technologieën: je kunt je versterker upgraden met MDC-modules, draadloos muziek streamen via BluOS, de geavanceerde ruimtecorrectie van Dirac gebruiken en genieten van de allernieuwste en meest geavanceerde versterkertechnologie. Thomas Holm van NAD vertelt wat dit precies inhoudt en deelt zijn enorme kennis met je.

11.03.2021 | 20:00 | Engels
Lyngdorf

Perfect geluid in elke kamer

– Met Roland Hoffmann van Lyngdorf Audio

Lyngdorf Audio heeft een geheim dat ze heel graag met de rest van de wereld willen delen. Hun unieke Room Perfect-technologie zorgt ervoor dat elke hifi-systeem perfect klinkt – in elke kamer. Bekijk deze sessie waarin Roland Hoffmann uitlegt hoe het precies werkt.

Weet je nog steeds niet hoe goed goed geluid kan klinken?

WELKE 
INSTALLATIE
 
MOET IK KIEZEN?

Nu we nog steeds in lockdown zitten, is muziek de perfecte manier om toch je horizon te verbreden en nieuwe dingen te ontdekken. En dan is goed geluid heel belangrijk.
Meer informatie

Wil je meer weten over echt hifi-geluid?

Laat je dan inspireren door interessante artikelen en de allerbeste producten, tips en trucs voor je luidsprekers en hoe je meer haalt uit jouw installatie.