HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD T 758 v3 + Bluesound PULSE FLEX 2i Surround receiver

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD T 758 v3 + Bluesound PULSE FLEX 2i Surround receiver

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De T 758 v3 + PULSE FLEX 2i is een fraaie 7.1-kanaals receiver, bekroond met een EISA Award en geschikt voor films en muziek. Met geïntegreerde Bluesound, Dirac Live-ruimtecorrectie en compacte Bluesound-luidspreker voor muziek in een andere kamer!

NAD T 758 v3 + PULSE FLEX 2i –7.1-kanaals surroundreceiver met 4 K/UHD-video, Dolby Atmos, DTS:X, geïntegreerde Bluesound-streaming en draadloze Bluesound-luidspreker

  • Geïntegreerde multiroomstreaming via Bluesound, incl. internetradio
  • Inclusief aparte Bluesound-luidspreker voor draadloze muziek in een andere kamer
  • Genoeg vermogen en goede geluidskwaliteit
  • Digitale Dirac Live-ruimtecorrectie
  • HDMI 2.0 met 4K/CEC/Audio Return Channel

De T 758 v3 + PULSE FLEX 2i is een schitterende 7.1-kanaals surroundreceiver. Hij is bekroond met een EISA Award en is geschikt voor films en muziek. Hij is voorzien van geïntegreerde Bluesound – het allerbeste draadloze multiroomsysteem – en is compatibel met de nieuwste HD-formaten voor beeld en geluid, inclusief Dolby Atmos, DTS:X en 4K/UHD-video.

Dit pakket bevat ook een compacte en gebruiksvriendelijke Bluesound-luidspreker, zodat je heel snel muziek kunt krijgen in een andere kamer – bijvoorbeeld de keuken, het kantoor of de kinderkamer. En als je er een accumodule bij koopt, kun je de luidspreker overal mee naartoe nemen en muziek streamen met Bluetooth vanaf je telefoon.

De T 758 v3 is verkrijgbaar in grafiet. De PULSE FLEX 2i is verkrijgbaar in zwart of wit.

Meer informatie over de NAD T 758 v3
Meer informatie over de Bluesound PULSE FLEX 2i

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.