Skip to content
Philips
LED-TV

Philips Ambilight TV The One 65"

€ 899,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Prachtige 4K LED-TV met 3-zijdig Ambilight, Dolby Vision en een schitterende beeldkwaliteit. Hiermee haal je nóg meer uit je films, series en games.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Philips The One PUS8808 – mooie 4K LED-TV met Ambilight, P5 Perfect Picture-processor en Dolby Vision

 • 4K LED-TV met P5 Perfect Picture-processor
 • 3-zijdig Ambilight
 • Dolby Vision
 • Veel geavanceerde gamingfuncties, incl. VRR/120Hz
 • Google TV met geïntegreerde Chromecast

The One PUS8808 is een hypermoderne 4K LED-TV met P5 Perfect Picture-processor, Dolby Vision en 3-zijdige Ambilight. Dit is dus een exclusieve top-TV – of je nu naar films of series kijkt, of toch liever games speelt. The One PUS8808 zit namelijk propvol technologische innovaties die ervoor zorgen dat je games soepel en razendsnel worden weergegeven. Een uitstekende TV voor een heel slimme prijs.

Ambilight – schitterende kleuren in je woonkamer

Het puntje op de i is het schitterende, 3-zijdige Ambilight-systeem: via LED’s aan de zijkanten van de TV wordt de achterwand van je woonkamer verlicht met schitterende kleuren die passen bij wat er op het scherm gebeurt. Als je TV dicht tegen de achterwand staat, zorgen het beeldscherm en Ambilight ervoor dat je bijna letterlijk in de perfecte sfeer wordt gezogen. En als je toch liever gewoon TV kijkt, kun je de functie ook instellen op discreet wit licht of helemaal uitschakelen.

Geavanceerde beeldbewerking met P5 Perfect Picture

De geavanceerde P5 Perfect Picture-beeldverwerking zorgt ervoor dat ook niet-UHD-beelden (HDTV, blu-ray enzovoort) worden weergegeven met een prachtige kwaliteit. Dankzij Google TV en Chromecast built-in krijg je een heleboel leuke Smart TV-functies. En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant / Amazon Alexa en de afstandsbediening of een aparte smart-luidspreker.

Let op: HiFi Klubben adviseert je om een paar actieve luidsprekers, een goede soundbar of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de uitstekende beeldkwaliteit.

The One PUS8808 is verkrijgbaar in het zwart (Anthracite Grey). 

Google TV met Chromecast built-in – eindeloos veel streamen

Chromecast is een geniale nieuwe functie die geïntegreerd is in het Google TV-platform. Met Chromecast built-in kun je een smartphone of tablet gebruiken om geluid en beelden van duizenden streamingservices op internet te streamen naar de TV. Deze functie wordt al ondersteund door Netflix, HBO, YouTube en nog veel, veel meer. Je selecteert gewoon de TV als mediaspeler in je mobiele app en je flatscreen gaat aan de slag, terwijl je alles natuurlijk heel eenvoudig regelt met je telefoon (Android en iOS).

En wat helemaal slim is: de app hoeft niet eens op de TV geïnstalleerd te zijn. Zolang je mobiele apparaat Chromecast ondersteunt, werkt het. Je krijgt dus veel meer mogelijkheden dan met andere Smart TV-platforms. Google Cast kan ook worden gebruikt om de Chrome-vensters op je Mac/PC te spiegelen op de TV.

Met Chromecast werkt je smartphone/tablet als afstandsbediening, en niet als mediaspeler, zoals bij bijvoorbeeld Spotify Connect. De verwerking van het beeld- en geluidsmateriaal gebeurt direct op TV, via je netwerk. Hierdoor gaat de batterij van je mobiele apparaat veel langer mee. En als je bijvoorbeeld een halve Netflix-film hebt gekeken in de trein, kun je hem pauzeren en na thuiskomst verder afkijken op TV.

Auto Game Mode – geweldig gamen op een groot scherm

Als je spelcomputer of PC direct via HDMI op de TV is aangesloten, zorgt Auto Game Mode voor optimale games. Dan slaat het beeldsignaal een aantal geïntegreerde processoren in de TV over, waardoor je een snellere en soepelere respons krijgt – net als op je PC-monitor. The One PUS8808 is voorzien van de HDMI 2.1-functies VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) en HFR (High Frame Rate, 4K/120Hz). Met Philips’ eigen Game Bar krijg je ook een uitgebreid bedieningspaneel dat speciaal is ontwikkeld voor games.

De beste films en series streamen

Als bezitter van een The One PUS8808 heb je ook toegang tot videostreaming via bijvoorbeeld Netflix. Met een abonnement kun je kiezen uit een eindeloze hoeveelheid films en TV-series op internet, met een weergaloos beeld en geluid. Ook verschijnen er steeds meer films en series met echte 4K/UHD/HDR-kwaliteit.

Haarscherpe digitale beeldkwaliteit via antenne, kabel en satelliet

The One PUS8808 heeft geïntegreerde DVB-T2-, DVB-C- en DVB-S2-tuners voor haarscherp digitaal beeld zonder vervorming (incl. HDTV) via de antenne, kabel of satelliet (Canal Digitaal). Je hebt ook geen aparte tuner met extra afstandsbediening meer nodig om te genieten van prachtig digitaal beeld. 

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • 4K LED-TV met P5 Perfect Picture-processor
 • 3-zijdig Ambilight
 • Dolby Vision
 • Veel geavanceerde gamingfuncties, incl. VRR/120Hz
 • Twee HDMI-ingangen zijn compatibel met HDMI 2.1
 • Chromecast en Airscreen
 • Calman Ready
 • Draaivoet (bij 65” en lager)

Tegens

 • Alleen standaard Ambilight
 • Geen Apple AirPlay
 • Geen directe schermspiegeling van/naar telefoon
 • Geen pauze-/opnamefunctie of dubbele TV-tuners
 • Geen aparte box voor aansluitingen
 • Niet alle HDMI-ingangen ondersteunen HDMI 2.4

Reviews

Video's over de Philips Ambilight TV The One 65"

Accessoires voor de Philips Ambilight TV The One 65"

Technische specificaties

Energy EfficiencyE
Maximaal energieverbruik (watt)182
Gemiddeld energieverbruik (watt)85
Energieverbruik stand-by (watt)0,5

Recensies


4.5
4 recensies
5
2
4
2
3
0
2
0
1
0

Aanbevolen producten