Skip to content
€ 329,00set
Zwart
Niet in voorraad. Verwacht: maandag 1 juli 2024
  -
Dit product is ook beschikbaar in een bundel
Goed hifi-stereogeluid, muziekstreaming via Bluetooth, slim TV-geluid met HDMI en draaitafelingang. En dat zonder extra installatie!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Audio FENRIS A4 – compacte en veelzijdige, actieve luidspreker met Bluetooth, HDMI ARC voor TV-geluid, draaitafelingang en afstandsbediening

 • Dynamisch en levendig hifi-geluid voor alle muziekstijlen
 • Eenvoudig TV-geluid via HDMI
 • Speciale ingang voor draaitafels
 • Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone, computer enz.
 • Inclusief afstandsbediening en drie meter luidsprekerkabel.

De FENRIS A4 is een compacte, actieve luidsprekerset van Argon Audio met een heel goed geluid. Met Bluetooth, een HDMI-aansluiting, een krachtige stereoversterker en uitstekende speakers biedt hij een geluidskwaliteit, functionaliteit en vermogen die je meestal alleen ziet bij traditionele mini-installaties met aparte luidsprekers.

De unieke, digitale versterker van de FENRIS A4 is door Argon Audio zelf ontwikkeld. Deze versterker heeft vier aparte kanalen en is geoptimaliseerd om de basspeakers en tweeters onafhankelijk van elkaar aan te sturen. Hierdoor krijg je een ongekend goed, helder en dynamisch geluid – zeker voor deze prijsklasse.

Omdat hij wat compacter is dan de FENRIS A5, is de FENRIS A4 een slimme oplossing voor kleinere ruimtes waar je TV of muziek echt goed moeten klinken, maar waar je zo weinig mogelijk kabels of apparaten wilt hebben. Hij past ook prima op een studentenkamer, of eigenlijk overal waar te weinig ruimte is voor een complete installatie.

De luidsprekerdoek wordt vastgehouden door magneten, zodat je niet tegen lelijke schroefgaten hoeft aan te kijken als je de luidspreker zonder doek wilt gebruiken. Achter de doek zit een mooi ontwerp met aluminium ringen.

Voor muziekstreaming, TV-geluid en draaitafels

Via HDMI kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dan krijg je dus goed geluid én een handige bediening, met automatisch aan-/uitzetten.

De FENRIS A4 heeft een geïntegreerde RIAA-/phonovoorversterker, zodat je er heel eenvoudig een draaitafel op kunt aansluiten. En met Bluetooth kun je al je favoriete muziek streamen vanaf een smartphone, tablet of computer. En als je bureau groot genoeg is, kun je de FENRIS A4 natuurlijk ook gebruiken voor games. Deze luidspreker vervangt moeiteloos een hele installatie!

De Argon Audio FENRIS A4 is verkrijgbaar in verschillende finishes. Inclusief afstandsbediening en drie meter luidsprekerkabel. Langere luidsprekerkabel apart verkrijgbaar.

Argon Audio FENRIS A4 – doordachte en veelzijdige aansluitingen

Naast Bluetooth is de FENRIS A4 ook voorzien van analoge en digitale ingangen, zodat je deze luidsprekers kunt gebruiken voor alle muziekbronnen. Met twee digitale ingangen, HDMI/ARC en optisch, kun je bijvoorbeeld een TV en muziekstreamer digitaal aansluiten, en dan houd je nog twee analoge ingangen over. Zo krijg je de functionaliteit van een complete installatie, maar dan zonder complete installatie! En als je wilt, kun je de muziekstreamer zelfs opbergen en de muziek aansturen met je telefoon.

En bovendien heeft de FENRIS A4 ook een speciale draaitafelingang (MM), zodat je heel snel en eenvoudig een gewone draaitafel kunt aansluiten zonder te hoeven investeren in een aparte RIAA-/phonovoorversterker. Als jij ook gek bent op het authentieke geluid van vinyl, is dat natuurlijk een geweldige feature.

Nog beter geluid met een subwoofer

Ondanks het compacte formaat heeft de FENRIS A4 een mooi en vol geluid dat moeiteloos een kleinere kamer vult. Maar wie nog meer lage tonen wil horen, kan hem natuurlijk ook combineren met een goede subwoofer, bijvoorbeeld de BASS8 MK2 van Argon Audio zelf. De FENRIS A4 heeft een pre-out aan de achterkant, zodat je de subwoofer heel eenvoudig kunt aansluiten.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Dynamisch en levendig hifi-geluid voor alle muziekstijlen
 • Eenvoudig en heel goed TV-geluid via HDMI/ARC
 • Speciale ingang voor draaitafels (MM)
 • Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone, computer enz.
 • Analoge en digitale audio-ingangen (optisch/RCA)
 • Pre-out, bijvoorbeeld voor subwoofer
 • Automatische in- en uitschakelfunctie op alle ingangen, incl. Bluetooth*
 • Inclusief afstandsbediening en drie meter luidsprekerkabel

Tegens

 • Geen uitgang voor koptelefoon
 • Geen audio-in via USB
 • Geen Bluetooth aptX
 • Geen geïntegreerde muurbeugel
 • Geen volumeregelaar op voorkant
 • De linker- en rechterluidspreker moeten onderling met een kabel worden verbonden

Reviews

Video's over de Argon Audio FENRIS A4

Accessoires voor de Argon Audio FENRIS A4

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)52-22.000 Hz
Versterker50 watt
D/A-conversie audio24-bit / 48kHz
Tweeter Combined1x x 0,75" Soft dome
Formaat woofer4"
Woofer Amount1x
Luidspreker-typeActieve HiFi luidspreker

Recensies


4.7
95 recensies
5
74
4
14
3
5
2
1
1
1

Aanbevolen producten