Skip to content
DALI
Soundbar

DALI KATCH ONE

€ 749,00stuk
Mountain White
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Deze soundbar heeft een goed geluid en een mooi, gebruiksvriendelijk ontwerp. En of hij nu aan of uit staat, het is een absolute blikvanger.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI KATCH ONE – slimme soundbar met goed geluid voor TV en muziek

 • Compact, stevig en origineel ontwerp
 • Het volume wordt geregeld met de afstandsbediening van de TV (HDMI-CEC)
 • Mooie geluidskwaliteit en veel vermogen voor een streamingluidspreker
 • Eenvoudige en flexibele montage
 • Geïntegreerde Bluetooth voor muziekstreaming

De KATCH ONE is een fantastische soundbar met goed geluid, een mooi ontwerp en eenvoudige bediening. Hij is voorzien van 10 geïntegreerde luidsprekers en versterkers voor een mooi en krachtig stereogeluid voor TV en muziek. En het volume e.d. kun je regelen met je huidige TV-afstandsbediening – heel handig en eenvoudig.

De KATCH ONE is heel eenvoudig aan te sluiten en dankzij het geïntegreerde sleutelgatsysteem – of de handige leren lussen – heb je maar twee schroeven nodig om hem aan de muur te hangen. Of je zet hem op de bijgeleverde houten pootjes. En hij wordt geleverd in drie verschillende kleurcombinaties, zodat je altijd een oplossing vindt die past bij jouw interieur.

Verwen je TV met HDMI en je eigen TV-afstandsbediening

De KATCH ONE heeft een HDMI-aansluiting met Audio Return Channel en HDMI-CEC. Dat betekent dat de TV en soundbar met elkaar communiceren via HDMI-CEC, zodat je het volume e.d. heel eenvoudig kunt regelen met je TV-afstandsbediening. De KATCH ONE gaat automatisch aan en uit, samen met de TV en de andere ingangen zoals Bluetooth en optisch.

Wanneer je een andere geluidsbron selecteert – bijvoorbeeld Bluetooth in plaats van de TV – dan schakelt de KATCH ONE automatisch om naar de nieuwe ingang, zonder dat je een aparte afstandsbediening nodig hebt of op hoeft te staan om op een knop te drukken. Je kunt er dus op vertrouwen dat je altijd de ultieme TV-ervaring hebt, zowel qua geluid als qua bediening.

Elegant ontwerp en eenvoudige montage

Je ziet meteen dat de KATCH ONE een eigen stijl heeft en veel meer is dan een rechthoekige zwarte kist, zoals de meeste andere soundbars. Het afgeronde ontwerp en de drie mooie kleuren zorgen ervoor dat deze soundbar zich duidelijk onderscheidt van de rest. En je kunt altijd een oplossing vinden die past bij je TV en je interieur.

De behuizing is gemaakt van gegoten en glasvezelversterkt ABS, waardoor de luidsprekers een betere geluidsspreiding hebben en de constructie extra stijf en resonantieloos is. Op de bovenkant zitten drukknoppen om het apparaat direct te bedienen en alle aansluitingen zitten aan de achterkant, verzonken en met een geïntegreerde kabelhouder. Kortom, je hebt echt alles wat maar nodig is.

Je kunt de KATCH ONE op drie verschillende manieren plaatsen. Als je ruimte over hebt onder de TV, kun je de twee slimme leren bandjes gebruiken die tegelijkertijd de kabels verbergen. En als je de soundbar heel dicht onder je TV wilt hebben, gebruik je het sleutelgatsysteem. Maar je kunt ook de twee bijgeleverde houten voetjes gebruiken, bijvoorbeeld als je hem vrijstaand op een plank of TV-meubel wilt zetten. De keuze is aan jou!

Goed geluid voor TV en muziek

De KATCH ONE zit propvol slimme technologie en kwaliteitscomponenten die zorgen voor een verbluffend heldere en dynamische weergave. DALI heeft 10 geïntegreerde luidsprekers gebruikt – 4 3,5”-bas-/middenspeakers, 4 passieve 4,5”-luidsprekers om de basweergave aan te vullen en twee hoogwaardige 21-mm-softdome-tweeters die zorgen voor een gedetailleerd en ruimtelijk geluid.

De instelling ‘Focus’ van de KATCH heeft een gebalanceerde en neutrale klank met heldere middentonen die past bij de meeste genres. Als je een breder en voller geluidsbeeld wilt – bijvoorbeeld voor films – kun je ‘Wide’ kiezen, een instelling die de hele kamer vult met goed geluid. En als je nog meer bas wilt, kun je hem aanvullen met een aparte subwoofer.

De KATCH ONE wordt aangestuurd met vier geïntegreerde klasse D-versterkers die, in combinatie met de krachtige DSP-processor, de luidsprekers tot het uiterste drijft, zonder dat het geluid gecomprimeerd of vervormd klinkt. Dat is ook meteen de reden dat je zo’n indrukwekkend mooi en vol geluid krijgt uit een soundbar met zo’n compact formaat.


HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Compact, stevig en origineel ontwerp
 • HDMI-aansluiting met CEC/Audio Return Channel
 • Mooie geluidskwaliteit en veel vermogen voor een compacte soundbar
 • Eenvoudige montage en bediening
 • Bluetooth (inclusief aptX/AAC) om muziek te streamen vanaf telefoon, tablet of computer
 • Het volume wordt geregeld via de TV-afstandsbediening
 • Functie voor automatisch aan-/uitzetten (inclusief Bluetooth en optisch)
 • Automatische omschakeling tussen de verschillende geluidsbronnen
 • Geïntegreerd sleutelgatsysteem; wordt geleverd met leren bandjes en houten pootjes
 • Aansluiting voor subwoofer
 • Twee optische digitale ingangen en analoge mini-jack-ingang

Tegens

 • Geen geïntegreerde Wi-Fi of streamingservices
 • Geen remote-app
 • Geen bijpassende draadloze subwoofer
 • Geen surroundgeluid
 • Echte hifi-oplossingen met aparte luidsprekers geven een veel beter geluid

Reviews

Video's over de DALI KATCH ONE

Accessoires voor de DALI KATCH ONE

Technische specificaties

Bluetooth-versieJa x (4.0)
MuziekstreamingBluetooth

Recensies


3.3
4 recensies
5
2
4
1
3
0
2
1
1
1

Aanbevolen producten