Skip to content
€ 799,00stuk
Slimme versterker van NAD voor een complete installatie met Bluesound-functionaliteit.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD CI720 v2 – stereo-multiroomversterker voor professionele Bluesound-installaties en inbouwsystemen

 • Compact formaat en eenvoudige montage in 19”-rack (apart verkrijgbaar)
 • Genoeg vermogen met 60 watt per kanaal
 • Zeer flexibele oplossing – kan met één zone per keer worden uitgebreid
 • 100% integratie met de rest van het Bluesound-multiroomsysteem, incl. Bluesound-app
 • Geïntegreerde ventilatorkoeling voor maximale veiligheid

De NAD CI720 v2 is een compacte stereo-multiroomversterker die speciaal is ontworpen voor inbouwsystemen (CI) en professionele installaties, bijvoorbeeld in grotere huizen, kantoren, restaurants enz. De CI720 v2 is het ideale uitgangspunt voor een permanente installatie en je kunt alles draadloos aansturen met de gebruiksvriendelijke Bluesound-app.

Thuis kun je bijvoorbeeld kiezen voor een paar vloerluidsprekers in de woonkamer, plafondluidsprekers in de keuken en eetkamer, en een paar wandluidsprekers in de slaap- of badkamer. Dit alles wordt vervolgens aangestuurd door hetzelfde aantal CI720’s die ergens op een centrale plek in huis zijn aangebracht. De geïntegreerde klasse D-versterker levert 2 x 60 watt en kan moeiteloos een paar serieuze luidsprekers van bijvoorbeeld Bowers & Wilkins of DALI aansturen.

Stabiel en veelzijdig

De CI720 v2 is ontworpen als een echt CI-product. Hij is eenvoudiger en stabieler dan een huis vol aparte Bluesound-versterkers en is compatibel met veel geavanceerde controlesystemen. En dankzij zijn energiezuinige klasse D-constructie en geïntegreerde ventilator weet je zeker dat de CI720 v2 blijft presteren, ook bij hoge belastingen.

Je kunt het systeem bovendien altijd uitbreiden, hoe en wanneer je maar wilt. De bijpassende RM720 (apart verkrijgbaar) heeft ruimte voor wel zes CI720’s en als je er nóg meer nodig hebt, koop je er gewoon een rack bij. In tegenstelling tot veel concurrenten kun je dit systeem heel eenvoudig uitbreiden met één zone per keer. Zo voorkom je dus dat je te veel, dure versterkerkanalen hebt die je toch niet gebruikt.

Als je dus op zoek bent naar een eenvoudige en flexibele oplossing voor een bepaalde kamer – bijvoorbeeld de badkamer of TV-ruimte – sluit je gewoon een draadloze Bluesound-luidspreker of -soundbar aan en je bent klaar. Zodra de CI720 v2 geïnstalleerd en geconfigureerd is, werkt hij namelijk perfect samen met de rest van het Bluesound-systeem. Hij heeft analoge, digitale en USB-ingangen en stuurt het geluid – precies zoals jij dat wilt – door naar de verschillende zones.

De NAD CI720 v2 is verkrijgbaar in het zwart. 

NAD CI720 v2 – geniale versterkeroplossing voor professionele multiroominstallaties

De NAD CI720 v2 is een geniale aanvulling op het draadloze Bluesound-multiroomsysteem. Hij beschikt over een aantal superslimme technologische oplossingen, zodat de installatie echt kinderspel is. En als je hiermee klaar bent, is hij net zo eenvoudig te bedienen als een Bluesound-systeem met aparte componenten.

De CI720 v2 is een echt CI-product. Hij heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid tot 19”-rackmontage, een geïntegreerde ventilator en de mogelijkheid om meerdere apparaten via Ethernet samen te voegen, waardoor je het systeem kunt uitbreiden met alle Bluesound-zones die je nodig hebt.

De luidsprekerterminals zijn van het Phoenix-type: je bevestigt de kabel in een bijgeleverde multistekker die je vervolgens aansluit op de versterker. Zo kun je alle kabels al vastmaken en de versterker later heel eenvoudig plaatsen of verwijderen. Een oplossing die nogmaals benadrukt dat de CI720 v2 vooral bedoeld is voor inbouwsystemen.

AirPlay 2 – streaming en multiroom voor Apple-fans

AirPlay 2 is een Apple-technologie voor geavanceerde multiroomfunctionaliteit met alle AirPlay 2-luidsprekers, gewoon via de iPhone of iPad. De technologie is onderdeel van Apple iOS, dus als je app geluid kan afspelen – inclusief YouTube en Netflix – kun je hem ook gebruiken om te streamen naar je luidsprekers of installatie met AirPlay 2. Met andere woorden, via iOS kun je jouw Bluesound-systeem combineren met de AirPlay 2-luidsprekers en -installaties van andere fabrikanten. En zo heb je veel meer keuze als je je multiroomsysteem samenstelt.

Let op:

Op deze Phoenix-terminals mogen alleen solid-core of vergelijkbare luidsprekerkabels voor inbouwsystemen worden aangesloten, zoals de AudioQuest SLIP-serie. Gewone soepele luidsprekerkabels (multi-strand) zitten niet stevig in de aansluitingen en kunnen kortsluiting veroorzaken.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Compact formaat en eenvoudige montage in 19”-rack (RM720, apart verkrijgbaar)
 • Genoeg vermogen met 60 watt per kanaal
 • Zeer flexibele oplossing – kan met één zone per keer worden uitgebreid
 • Ondersteunt controlesystemen van andere fabrikanten
 • Compatibel met dezelfde Bluesound-app en streamingservices als de rest van het Bluesound-systeem
 • 100% integratie met de rest van het Bluesound-multiroomsysteem
 • Ondersteunt Apple AirPlay 2
 • Speelt muziek op USB-media direct af
 • Analoge en digitale audio-ingang
 • Uitgang voor subwoofer
 • Geïntegreerde ventilator
 • Meerdere CI720 v2’s kunnen samengevoegd worden via Ethernet en draadloos bediend worden met één Bluesound-app

Tegens

 • Voornamelijk voor professionele installaties
 • Geen draadloos-netwerkfunctie (Wi-Fi)
 • Geen streaming via Bluetooth
 • Niet geschikt voor woonkamers vanwege geïntegreerde ventilatorkoeling

Accessoires voor de NAD CI720 v2

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 8 ohm2 x 60 watt
VersterkertechnologieKlasse D

Aanbevolen producten