Skip to content

Schitterende
home-cinema met 8K

Twee nieuwe surroundreceivers van Denon die helemaal klaar zijn voor de toekomst. Inclusief de nieuwste HDMI-standaard en ondersteuning voor bijna alle audioformaten.

De AVC-X6700H is een waanzinnig uitgebreide topreceiver met 140 hifi-watt en 11 kanalen. De kleinere AVC-X4700H levert 125 hifi-watt over 9 kanalen. Of je nu 11 of 9 kanalen nodig hebt, met deze receivers haal je echt het maximale uit alle nieuwe audioformaten die deze twee modellen ondersteunen. Als je veel naar stereomuziek luistert, kan deze versterker zich meten met een klassieke stereoversterker!

En tegelijkertijd kun je een gigantische home-cinema bouwen, of je nu Dolby Atmos, DTS:X, of Auro-3D gebruikt. Dit betekent dat je met elk systeem een tot nog toe ongekend realistisch geluid kunt krijgen. Verder is deze receiver uitgerust met de exclusieve Audyssey MultEQ XT32-ruimtecorrectie van Denon.
Maar voor goed geluid heb je meer nodig dan alleen processorkracht en mooie logo’s. Denon’s bekroonde AL32 Processing zorgt voor upsampling van alle audiosignalen tot 32 bit, wat een veel betere signaalbehandeling oplevert en dus ook een hoorbaar beter geluid. De essentiële D/A-conversie vindt plaats door middel van een 32-bit HD-versie van het unieke D.D.S.C.-circuit van Denon en 8 hoogwaardige 32-bit/192 kHz D/A-converters. Deze veel hogere resolutie geeft een veel preciezere signaalbehandeling en dus een veel beter geluid, of je nu naar films of muziek luistert.

De versterker heeft een zware en exclusieve constructie en de extra krachtige uitgangstransistoren zijn door Denon zelf ontwikkeld. Dit betekent dat je akelig dicht in de buurt van de allerzwaarste topmodellen komt, maar dan voor een veel lagere prijs. Al deze geweldige finesses geven je films en muziek een heel nieuwe dimensie. Het elegante ontwerp heeft een minimalistische voorkant van echt aluminium.

HDMI 2.1 met 8K en alles wat je maar nodig hebt

Zoals je van Denon mag verwachten, zijn deze twee modellen voorzien van de nieuwste HDMI-features. Ze hebben een speciale HDMI 2.1-uitgang met volledige 8K-ondersteuning en twee 8K-HDMI-uitgangen. Zo ben je meteen klaar voor de beeldkwaliteit van de toekomst, of het signaal nu van een videostreamingservice komt, of van een spelcomputer zoals de PS5 of Xbox Series X.
Dankzij eARC kun je het audiosignaal – inclusief Dolby Atmos – via de HDMI-kabel terugsturen naar de TV.

Denon AVC-X6700H Home-cinema-receiver
Denon AVC-X6700H
Home-cinema-receiver
€ 2.650,00 / € 2.799,00 / stuk

8K met HDMI 2.1 – het beeld en geluid van de toekomst

Als het gaat om consumenten-elektronica weet je nooit of iets ‘toekomstbestendig’ is. Maar de nieuwe AV-receivers van Denon zijn een flinke stap in de goede richting. Een resolutie van 8K en HDMI 2.1 zorgen voor een beeldkwaliteit waar je steil van achterover slaat! En met eARC is het echt supersimpel om perfect geluid uit de TV te halen.

Er komen steeds meer TV’s met 8K op de markt, en je hoeft niet ver in de toekomst te kijken om te weten dat 8K de nieuwe standaard wordt voor de meeste TV’s die je in de winkel ziet. De nieuwste generatie surroundreceivers van Denon heeft HDMI 2.1 en is helemaal klaar voor de 8K-revolutie! Jij ook?

Films, TV en games met de allerbeste beeldkwaliteit

De nieuwe receivers van Denon zijn voorzien van de allernieuwste HDMI-features, bijvoorbeeld HDMI 2.1 met volledige 8K-ondersteuning. Zo ben je meteen klaar voor de beeldkwaliteit van de toekomst, of het signaal nu van een videostreamingservice komt, of van een spelcomputer zoals de PS5 of Xbox Series X.

Maar 8K is niet het enige. Denon heeft alles op alles gezet om je de ultieme gaming-ervaring te bieden, gewoon in je eigen home-cinema. Je krijgt ondersteuning voor 4K/120Hz en ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) en VRR (Variable Refresh Rate). Al deze technologieën zorgen voor haarscherpe en vloeiende beelden en perfecte synchronisatie tussen beeld en geluid tijdens het gamen.
Met QMS (Quick Media Switching) hoef je niet te wachten als je de beeldfrequentie of resolutie aanpast. Met meerdere HDMI-uitgangen heb je genoeg mogelijkheden voor de perfecte installatie, of je nu een projector, TV of beide gebruikt.

eARC voor supergeluid uit de TV

Als je TV eARC ondersteunt, kun je hoge-resolutiegeluid – inclusief Dolby Atmos – via de HDMI-kabel terugsturen naar de receiver. Zo krijg je het beste geluid van Netflix en de andere hogeresolutie-
videoservices op internet. Met streaming en de gigantische TV’s van tegenwoordig heb je geen projector en blu-rayspeler meer nodig om een indrukwekkende home-cinema te bouwen!

Ingenieurs en klanten zijn diep onder de indruk van het geluid van de nieuwste surroundreceivers van Denon. En dat voor een beperkt budget. De nieuwe AVR-X2700H en AVC-X3700H leggen de lat nóg hoger.

Met de twee nieuwe surroundreceivers van Denon haal je meer uit je muziek. En ondanks de lagere prijs hebben ze dezelfde HDMI 2.1-ondersteuning via een speciale 8K-HDMI-ingang als de twee grotere modellen. Je bent dus helemaal klaar voor films en games met 8K. Met eARC is het heel eenvoudig om surroundgeluid direct uit je TV te halen met één HDMI-kabel. Daarnaast hebben ze Denon’s slimme Eco Mode, waardoor ze veel minder stroom verbruiken – soms tot wel 50%. Met zo veel HDMI-ingangen (inclusief 1 op de voorkant) zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Heel veel surround en muziek

Met de AVR-X2700H en AVC-X3700H krijgt je muziek alle ruimte. Ze hebben aansluitingen voor analoge en digitale apparatuur, inclusief draaitafelingang, geïntegreerde Wi-Fi, tweerichtings-Bluetooth, Spotify Connect en AirPlay 2. En om het helemaal af te maken, hebben beide modellen een geïntegreerde HEOS-multiroomfunctie. Je hebt dus geen extra apparaten nodig om te genieten van een wereld aan muziek, een groot aantal streamingservices en tienduizenden internetradiozenders – gewoon via de HEOS-app. Zo krijg je een perfect geïntegreerd systeem met optimaal geluid.

De AVR-X2700H heeft 7 x 95 hifi-watt en je kunt genieten van de nieuwste surroundformaten Dolby Atmos en DTS:X, inclusief Atmos Height Virtualization en DTS Virtual:X die het geluid een hoogtedimensie geven, zonder dat je extra luidsprekers aan het plafond hoeft te hangen.
En als je echt grote plannen hebt, kunnen de twee extra versterkerkanalen van de AVC-X3700H misschien het verschil maken. Dan krijg je namelijk 9 x 105 hifi-watt.
Natuurlijk kan een surroundreceiver nooit op tegen een echte stereoversterker in dezelfde prijsklasse. Maar deze nieuwe modellen van Denon komen akelig dicht in de buurt.

AVC-X3700H met nog meer mogelijkheden

Je kunt de AVC-X3700H uitbreiden met nog meer kanalen, voor als je echt grote ambities hebt. Naast de twee extra geïntegreerde versterkers heeft hij namelijk ook een ‘pre-out’ voor alle kanalen. En omdat de surroundprocessor van de AVC-X3700H afkomstig is van de grotere modellen, hebben alle 11 kanalen hun eigen decodering. Bovendien heeft de
AVC-X3700H nóg een upgrade gekregen: namelijk de XTR32-versie van het
Audyssey-ruimtecorrectie-systeem.

Denon AVC-X6700H Home-cinema-receiver
Denon AVC-X6700H
Home-cinema-receiver
€ 2.650,00 / € 2.799,00 / stuk