Skip to content
DALI PHANTOM E-60 S Plafondluidspreker

DALIPHANTOM E-60 SPlafondluidspreker

Mooie achtergrondmuziek uit een plafondluidspreker die bijna onzichtbaar is. Slimme oplossing voor badkamers en kleinere ruimtes.
stuk€ 349,00
Onbekende levertijd

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI PHANTOM E-60 S – 6,5”-tweeweg-stereoluidspreker voor kleinere ruimtes

De PHANTOM E-60 S is een uitstekende plafondluidspreker met twee kanalen, voor stereogeluid uit slechts één luidspreker. Een slimme oplossing voor kleinere ruimtes waar je wel achtergrondmuziek wilt, maar geen massief en authentiek hifi-geluid – bijvoorbeeld de keuken, bad- of kinderkamer.

In vergelijking met twee aparte stereoluidsprekers is de PHANTOM E-60 S handiger, discreter en veel betaalbaarder. En dankzij de 6,5”-bas-/middenspeaker en twee serieuze softdome-tweeters klinkt hij echt heel goed. Door de goede spreiding is de PHANTOM E-60 S ook geschikt voor lange, rechthoekige kamers die soms best lastig kunnen zijn.

Eenvoudig en flexibel De PHANTOM E-60 S is heel eenvoudig te monteren en je kunt het geluid van ieder kanaal apart aanpassen. De membraan is gemaakt van vochtbestendig polypropyleen, dus hij is ook te gebruiken in de badkamer of buiten onder een overkapping.

Bovendien is de E-60 S heel eenvoudig achteraf in een bestaand plafond te monteren, bijvoorbeeld als je vanwege het geluid of vanwege de brandveiligheid een backbox moet gebruiken (apart verkrijgbaar).

Hier vind je de technische tekeningen

Highlights

  • Goed geluid voor een alles-in-één-luidspreker
  • Kan achteraf worden geïnstalleerd
  • Gemakkelijk aan te sturen door een versterker
  • Gemakkelijk te monteren met ‘dogleg’-systeem
  • Elektronisch beveiligd tegen oververhitting

Technische specificaties

Frequentiebereik (-3 dB)57-25.000 Hz
Gevoeligheid90 dB
Impedantie8 ohm

Accessoires voor de DALI PHANTOM E-60 S

Aanbevolen producten

Muzieksysteem met streaming
€ 699,00 / stuk