HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sonos Beam + Sub + One SL Surround systeem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos Beam + Sub + One SL Surround systeem

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Beam, Sub en One SL vormen een draadloos surroundsysteem dat heel eenvoudig te installeren is. Je hebt totaal geen luidsprekerkabels meer nodig en regelt alles met de Sonos-app. Zwart of wit.

Sonos Beam / Sub / One SL – supereenvoudig surroundgeluid zonder luidsprekerkabels

  • Draadloos surroundgeluid zonder luidsprekerkabels
  • Supereenvoudige installatie en zeer gebruiksvriendelijk
  • Het volume wordt geregeld via de TV-afstandsbediening
  • Verkrijgbaar in zwart of wit
  • Kan worden uitgebreid met andere Sonos-producten

Sonos heeft een surroundsysteem ontwikkeld voor iedereen die echt bioscoopgeluid wil, maar geen zin heeft om de hele dag tegen een grote, ingewikkelde installatie met lange kabels aan te kijken. Als je de Beam uitbreidt met een draadloze subwoofer en twee draadloze One SL’s als achterluidsprekers krijg je een echt surroundsysteem en lijkt het alsof je midden in de film zit!

En ook al is het geen echte surround home-cinema, je krijgt wel een geluid dat past bij de geweldige beeldkwaliteit van tegenwoordig, En dat zonder lastige installatie of vervelende kabels die dwars door de woonkamer lopen, zoals bij een traditionele oplossing.

Eenvoudige installatie en zeer gebruiksvriendelijk

Je stelt alles heel eenvoudig in met de Sonos-app, meer niet – het enige verschil is nu dat de TV ineens veel beter klinkt. Het systeem schakelt zich namelijk samen met de TV aan en uit.

Naast de stroomkabels hoef je alleen maar een optische kabel te leggen tussen de TV en de Beam – de rest werkt 100% draadloos. Je kunt de subwoofer neerzetten of neerleggen, zodat je hem bijvoorbeeld ook onder de bank kwijt kunt.

De Beam, Sub en One SL zijn een geïntegreerd onderdeel van het draadloze multiroomsysteem van Sonos. Dat betekent dat je, naast een heel goed TV-geluid, ook toegang krijgt tot een eindeloze hoeveelheid draadloze muziek die naar het hele huis kan worden doorgestreamd met de draadloze luidsprekers en streamers van Sonos.

De Beam, Sub en One SL zijn verkrijgbaar in zwart of wit.

Meer informatie over de Sonos Beam
Meer informatie over de Sonos Sub
Meer informatie over de Sonos One SL

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.