Skip to content
€ 799,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Schitterende geluidskwaliteit, TV-geluid via HDMI, tweerichtings-Bluetooth, draaitafelingang en een mooie afwerking. Serieus en compact hifi-product!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD D3045 – compacte hifi-stereoversterker met een schitterend geluid, mooie finish, HDMI voor TV-geluid en tweerichtings-Bluetooth voor draadloze hoofdtelefoons.

 • Compact, stijlvol en stevig ontwerp
 • TV-geluid via HDMI met Audio Return Channel
 • Bluetooth met tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoon
 • Indrukwekkende geluidskwaliteit en veel vermogen
 • Kan horizontaal en verticaal geplaatst worden dankzij roteerbare display

De D3045 is een compacte en gebruiksvriendelijke stereoversterker met een ontzettend goed geluid. En tegelijkertijd hoef je niet de hele tijd tegen een groot en lomp apparaat aan te kijken. Je kunt hem horizontaal en verticaal plaatsen – de elegante display draait automatisch mee, zodat hij altijd goed staat.

Bovendien is de D3045 voorzien van een HDMI-aansluiting met Audio Return Channel en HDMI-CEC Dat betekent dat je maar één HDMI-kabel hoeft te trekken tussen de versterker en TV voor TV-geluid met perfecte digitale kwaliteit en volumeregeling met de bestaande afstandsbediening van je TV. Het werkt allemaal vanzelf, zonder vervelende instellingen. Hij schakelt zich zelfs automatisch in en uit. Veel eenvoudiger dan dit kun je eigenlijk geen echt hifi-geluid uit je TV halen.

Dankzij de geïntegreerde Bluetooth-functie kun je streamen met je smartphone of tablet. En omdat de Bluetooth in twee richtingen werkt, kun je ook muziek streamen van de versterker naar een draadloze hoofdtelefoon.

Serieuze hifi-kwaliteit voor serieuze installaties

Het geluid van de D3045 is zo helder, muzikaal en dynamisch dat je hem gerust kunt combineren met een paar echt goede hifi-luidsprekers, bijvoorbeeld van DALI of van Bowers & Wilkins. Het vermogen van 2 x 60 watt is zo krachtig dat je zelfs een paar veeleisende vloermodellen kunt aansturen, en dat met een geluidskwaliteit die je eigenlijk moet horen om het te geloven. Hij heeft een stijlvol ontwerp, zodat ook je ogen niets tekortkomen.

De NAD D3045 is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief afstandsbediening.

Meer dan genoeg aansluitingen en eenvoudige bediening De D3045 is zo veelzijdig dat je hem moeiteloos kunt gebruiken als controlecentrum voor je installatie. Naast een geniale HDMI-ingang heeft hij een coaxiale en optische ingang voor digitaal geluid, een analoge RCA- en mini-jack-ingang en een RIAA-/phono-ingang voor een draaitafel (MM). Aan de voorkant zit een uitstekende hoofdtelefoonuitgang en bovendien een exclusieve, asynchrone USB-uitgang, zodat je HD-muziek kun afspelen met je computer, incl. DSD en MQA.

Als je om één of andere reden de HDMI-ingang niet voor het TV-geluid wilt gebruiken, kun je het geluid uit de TV ook aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. Je hoeft de versterker maar één keer te ‘vertellen’ welk merk TV je hebt, en daarna werkt alles volautomatisch.

De perfecte combinatie van analoog en digitaal in één versterker De ongekende geluidskwaliteit van de D3045 begint bij een digitale ingangsmodule in combinatie met een analoge switching-versterker, ook wel klasse D genoemd. Deze constructie wordt ook wel een ‘hybrid digital’ versterker genoemd, een beschrijving die de lading behoorlijk goed dekt. Hiermee krijg je namelijk het beste van twee werelden.

De D3045 heeft ook een uitstekende resolutie, slimme aansluitingen en een laag energieverbruik – wat nu eenmaal de voordelen zijn van een digitale versterker. Tegelijkertijd zorgt het analoge eindgedeelte voor meer dan genoeg vermogen; zo krijg je een schitterend geluid, maar dan zonder het klinische of extreem analytische karakter van andere, volledig digitale versterkers.

Geavanceerde voeding en meer dan genoeg vermogen De actieve voeding van de D3045 is veel compacter dan een traditionele voeding met kopertransformator, maar hij heeft toch een beter rendement en is ongelofelijk stil. De hybride digitale constructie zorgt niet alleen voor een uitstekende geluidskwaliteit, maar is ook erg effectief. Hier wordt een veel groter gedeelte van de gebruikte elektrische energie omgezet in geluid dan bij een traditionele analoge versterker.

Ondanks het bescheiden vermogen van 60 watt kan de D3045 bij 4 ohm een dynamisch vermogen van 150 watt leveren. En als de impedantie ineens onder de 2 ohm duikt – wat het einde betekent van veel concurrerende modellen – blijft deze versterker stabiel en perfect klinken, zelfs bij dynamische pieken van 200 watt.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Supercompact, stijlvol en stevig ontwerp
 • Indrukwekkende geluidskwaliteit en veel vermogen
 • Kan horizontaal en verticaal geplaatst worden dankzij roteerbare display
 • HDMI-ingang met Audio Return Channel
 • Geïntegreerde Bluetooth, incl. aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoons
 • Asynchrone USB-ingang voor HD-geluid van PC/Mac (tot 24-bit/384kHz)
 • Ondersteunt MQA en DSD via USB
 • Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel (MM)
 • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten
 • Ondersteunt HD-stereogeluid tot 24-bit/192kHz via optische/coaxiale ingang
 • Pre-out voor subwoofer of aparte eindversterker
 • Bijzonder laag energieverbruik

Tegens

 • Geen geïntegreerde Wi-Fi of Chromecast Audio
 • Geen geïntegreerde streamingservices
 • Geen app-controller

Accessoires voor de NAD D3045

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 4 ohm60 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm60 watt
Vervorming (THD)0,03%
Dynamisch vermogen80 watt
VersterkertechnologieKlasse D

Aanbevolen producten