Skip to content
MoFi Electronics
RIAA-/phono-voorversterker

MoFi Electronics StudioPhono

€ 379,00stuk
Van € 399,00Bespaar € 20,00
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Schitterende MM/MC RIAA-/phono-voorversterker voor echte vinylfundamentalisten. Zo haal je het meest authentieke geluid uit je platencollectie.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

MoFi StudioPhono – schitterende MM/MC RIAA-/phono-voorversterker voor echte vinylfundamentalisten

 • Voor MM- en MC-elementen
 • Geschikt voor high-end elementen en installaties
 • Erg muzikaal en natuurlijk geluid
 • Drukknopschakelaar voor echte monoweergave
 • Solide en goed geïsoleerde constructie van metaal

De MoFi StudioPhono is een uitstekende RIAA/phono-voorversterker voor MM- en MC-elementen (Moving Magnet/Moving Coil). Hiermee krijgen je platen een kristalhelder hifi-geluid met een natuurlijke warmte en muzikaliteit, waardoor je optimaal van je muziek kunt genieten elke keer dat je de naald in de groef laat zakken.

MoFi heeft de StudioPhono ontwikkeld om het ultrazwakke signaal van het element zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hij is niet zo klinisch of analytisch als de extreem exclusieve MoFi UltraPhono, maar daardoor is hij wel gemakkelijker te combineren met meer ‘budgetvriendelijke’ apparatuur. In tegenstelling tot de UltraPhono heeft hij ook geen geïntegreerde klasse A-koptelefoonversterker.

De compacte behuizing van de MoFi StudioPhono is gemaakt van metaal, zodat het binnenwerk goed beschermd is tegen trillingen en ruis van buitenaf. Daarnaast heeft de StudioPhono een eenvoudig en discreet ontwerp, waardoor hij perfect in je interieur past zonder alle aandacht op te eisen.

De MoFi StudioPhono is verkrijgbaar met een zwarte finish van metaal.

Minimale ruis en maximale inzetbaarheid

Het geïntegreerde subsonische filter van de MoFi StudioPhono beschermt je versterker en luidsprekers tegen ongewenst gebrom onder de 20 Hz – bijvoorbeeld van kromme platen – en beschermt ook tegen akoestische feedback bij hoog volume. Je kunt hem heel eenvoudig in- en uitschakelen via de drukknoppen aan de bovenkant, zodat je ook alleen het signaalpad kunt filteren als je dat wilt. Daar zit ook een monoschakelaar, waarmee je ook oude mono-opnames op de beste en meest authentieke manier kunt afspelen.

Een externe, gebalanceerde voeding beschermt het kwetsbare audiosignaal tegen externe ruis. Via kleine schakelaars aan de onderkant (dip switches*) kun je de gain en impedantie afstemmen op vrijwel alle MM- en MC-elementen die er bestaan. Zo haal je echt de allerbeste geluidskwaliteit uit je element, en kun je rekenen op een dynamisch, open en meeslepend geluid, zodat je het liefst al je platen achter elkaar zou beluisteren.

Mobile Fidelity – de masteropname in je eigen woonkamer

Mobile Fidelity – oftewel MoFi – is een Amerikaans bedrijf dat zich al sinds de jaren 1950 specialiseert in hoogwaardige vinylmastering en apparatuur om vinyl af te spelen. Als je een echte liefhebber bent, dan ben je vast wel eens de termen ‘Half Speed Mastering’, ‘Original Master Recording’ en ‘Mobile Fidelity Sound Lab’ tegengekomen op de meest exclusieve LP’s van de grootste artiesten ter wereld. Denk bijvoorbeeld aan de Beatles, Pink Floyd, Bob Dylan en Miles Davis.

In het kort betekent de Mobile Fidelity-filosofie dat ze het allerbeste origineel gebruiken – en dan het liefst de oorspronkelijke masteropname – en op basis daarvan de perfecte vinylmaster snijden. Die wordt vervolgens gebruikt om het authentieke geluid te persen op het vinyl dat je in de winkel koopt. Een proces dat bloed, zweet, tranen en een heleboel geld kost.

Om de kwaliteit van hun werk te controleren, gebruiken de technici in de masteringstudio draaitafels en elementen met een extreem nauwkeurig en neutraal geluid – en dat was de basis voor MoFi Electronics. Omdat MoFi direct toegang heeft tot de masterstudio, kunnen ze gebruikmaken van uniek referentiemateriaal en technische expertise tijdens de ontwikkeling van hun producten. Tegelijkertijd hebben ze met een aantal belangrijke specialisten in de branche afgesproken om componenten te ontwikkelen die voldoen aan heel specifieke eisen voor de meest natuurgetrouwe weergave.

MoFi is voor 100% gefocust op het allerbeste geluid en ook al zijn hun producten misschien wat minder opvallend dan veel andere modellen: je hoort meteen het kwaliteitsverschil! Zo goed kan vinyl namelijk klinken.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Voor MM- en MC-elementen
 • Geschikt voor high-end elementen en installaties
 • Een soepeler geluid dan sommige andere modellen
 • Drukknopschakelaar voor echte monoweergave
 • Kan worden afgesteld op vrijwel ieder element
 • Subsonisch filter (optioneel)
 • Solide en goed geïsoleerde constructie van metaal
 • Vergulde RCA-aansluitingen

Tegens

 • Geen geïntegreerde koptelefoonversterker
 • Geen mechanische schakelaar op de voorkant

Accessoires voor de MoFi Electronics StudioPhono

Technische specificaties

Compatibel met MMJa
Type (pickup)MM, MC
Compatibel met MCJa
Vervorming (THD)0,01%
Subsonisch filter (20 Hz / - 12 dB)Ja
Gain 40 / 46 / 60 / 66dB

Recensies


5.0
3 recensies
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Aanbevolen producten