Skip to content
Marantz
CD-speler

Marantz CD 60

€ 849,00stuk
Van € 899,00Bespaar € 50,00
Zilver-goud
Verwachte levertijd 3-8 weken
  -
Exclusieve CD-speler die je CD-collectie een tweede leven geeft. De geluidskwaliteit is heel erg goed, en het ontwerp ziet er spectaculair uit.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz CD 60 – exclusieve CD-speler met mooi ontwerp en schitterend geluid

 • Schitterende geluidskwaliteit
 • Exclusief ontwerp met grote display
 • Afstelling door een Sound Master
 • Discrete constructie met Marantz HDAM-technologie
 • Uitstekende geïntegreerde koptelefoonversterker met eigen volumeregeling

De CD 60 is een exclusieve CD-speler met een schitterend geluid voor al je CD’s. Hij geeft je muziek weer met een detaillering en een muzikaliteit die je eigenlijk alleen hoort bij CD-spelers die echt stukken duurder zijn.

Het design en de functionaliteit van de CD 60 passen perfect bij de exclusieve versterkers van Marantz, en met zo’n combinatie klinkt alles wat je afspeelt geweldig. Maar je kunt hem natuurlijk ook combineren met de versterkers van andere merken.

Je kunt hem bovendien ook gebruiken om DSD-/SACD-bestanden met perfect geluid af te spelen vanaf een gewone USB-stick. De CD 60 heeft een USB-ingang aan de voorkant en is compatibel met de meeste audioformaten – dus ook met vrijwel alle muziekbestanden die je hebt gedownload van het internet.

Mooi design – uitstekende constructie

De CD 60 is een industrieel kunstwerk en een visueel interessante aanvulling op je interieur, in plaats van een anonieme metalen kist. De eenvoudige en stijlvolle voorkant wordt gedomineerd door het gouden Marantz-logo en het grote OLED-scherm. Alles straalt een soort zelfverzekerde elegantie uit, precies zoals het hoort bij een product van dit kaliber.

The Most Musical Sound

De producten van Marantz staan bekend om hun natuurlijke en muzikale geluid, en de CD 60 zet die trotse traditie voort. Alle onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd en een ervaren Sound Master heeft alles perfect afgesteld. Alleen zo krijg je het kenmerkende Marantz-geluid waar serieuze muziekliefhebbers al bijna 80 jaar zo gek op zijn – The Most Musical Sound.

De Marantz CD 60 is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Inclusief systeemafstandsbediening.

Perfecte signaalbehandeling met HDAM

De HDAM-technologie (Hyper Dynamic Amplifier Module) is een echte specialiteit van Marantz die je terugvindt in heel veel van hun stereo- en surroundproducten. Een HDAM-module bestaat uit een discrete versterkerschakeling die de meer gangbare schakelingen met op-amps vervangt; en die unieke technologie wordt dan ook veelvuldig gebruikt in de CD 60. Zelfs de geïntegreerde koptelefoonversterker heeft een eigen HDAM-module, wat hem ideaal maakt voor een echte head-fi-koptelefoon.

Het discrete ontwerp is een superserieuze oplossing en geeft de Sound Master van Marantz veel meer mogelijkheden om het geluid perfect af te stellen met precies de juiste componenten op de juiste plaatsen. HDAM geeft veel minder vervorming, een betere signaal-ruisverhouding en een veel snellere respons (slew rate) dan een gewone op-amp. En dat resulteert in een hoorbaar dynamischer en levendiger geluid.

Echte DSD-conversie

De CD 60 is voorzien van echte DSD-conversie, zodat het DSD-signaal niet eerst omgezet hoeft te worden naar PCM, zoals bij veel andere producten. Dit zorgt er natuurlijk al voor dat het signaal grotendeels intact blijft. En dat je via USB echt de allerbeste geluidskwaliteit krijgt uit de DSD-bestanden die je van internet kunt downloaden.

Je kunt kiezen uit twee digitale filters die zorgen voor een zeer korte impulsrespons of een langzame demping van impulsen (sharp roll-off, slow roll-off). Natuurlijk kies je de filterkarakteristiek die het beste past bij jouw muziek, jouw smaak en jouw installatie. Kijk maar wat jij het best vindt klinken.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Superserieuze fullsize CD-speler
 • Afstelling door een Sound Master
 • Exclusief ontwerp met grote display, mooie finish
 • Discrete constructie met HDAM-technologie
 • Echte DSD-conversie
 • Uitstekende geïntegreerde koptelefoonversterker met HDAM-SA2 en eigen volumeregeling
 • Ondersteunt hoge-resolutiemuziek via USB (inclusief DSD)
 • Inclusief systeemafstandsbediening

Tegens

 • Alleen de middelste plaat aan de voorkant is van aluminium
 • Geen geïntegreerde Wi-Fi, streaming of Bluetooth
 • Geen ingang voor externe muziekbronnen
 • Speelt geen SACD af

Reviews

Video's over de Marantz CD 60

Accessoires voor de Marantz CD 60

Technische specificaties

Signaal-ruisverhouding118 dB
Vervorming0,0015%