HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bowers & Wilkins CCM664SR Inbouw plafondluidspreker

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CCM664SR Inbouw plafondluidspreker

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

CCM664SR is een voordelige 6" tweeweg-plafondluidspreker die je een volledig stereosignaal kan geven via een luidspreker. Dit maakt hem ideaal voor kleine ruimtes zoals keuken of badkamer. Ook geschikt als zij- of achterspeaker in een home cinema.

B&W CCM664SR - 6" plafondluidspreker met vol stereogeluid voor een niet te kloppen prijs

De CCM664SR is een 6" (150 mm) tweeweg plafondluidspreker, die je middels de dual voice coil en dubbele tweeter een volledig stereo-signaal van een luidspreker kan bieden. Dit maakt het ideaal voor alle toepassingen waarbij je achtergrondmuziek van goede kwaliteit wilt, zonder meer sprekers dan absoluut noodzakelijk is te moeten installeren, bijvoorbeeld in de keuken of badkamer. De CCM664SR is een praktische oplossing voor een langwerpige kamer waar anders een gelijkmatige geluid moeilijk te bereiken is.

Perfect als zij/achter luidspreker in een Home Theater

De CCM664SR is uitgerust met een stereo/surround schakelaar aan de achterzijde, waardoor het bijzonder geschikt is om als zij/achter luidspreker in een Home Theater set in de budgetklasse te fungeren. In de surround-modus sluit je slechts één kanaal aan, dan worden de hoge frequenties aan de twee tweeters toegevoerd voor een diffuse weergavekarakteristiek, die het gevoel van ruimte in het filmgeluid geeft. Dit dipool principe wordt ook gebruikt in speciale luidsprekers van B&W voor Home Theater, maar met de CCM664SR kun je de luidspreker in het plafond wegwerken en nog steeds genieten een extra mooi akoestisch resultaat.

Uitzonderlijk eenvoudige installatie zonder gereedschap

De CCM664SR is uitzonderlijk eenvoudig in het plafond te installeren. Zodra het uitsparingsgat is gemaakt kun je de gereedschapskist wegzetten en de rest met je blote handen doen. Met het chique QuickDog systeem van B&W begin je met het aanbrengen van de afzonderlijke montagebeugel op de muur met behulp van veerklemmen. Daarna moet je de kabeleinden vastmaken in de twee drukaansluitingen en klik je de luidspreker op zijn plaats. Tot slot zet je de magnetische grille er op. De hele operatie is in een oogwenk gefikst, en je hebt constant beide handen vrij voor deze klus. Makkelijker kan het haast niet.

De elegante en superdunne rand rond de luidspreker steekt slechts 4 mm uit het oppervlak, zodat de luidspreker bijna onzichtbaar is als deze eenmaal is geïnstalleerd. De grill kan natuurlijk worden overgeschilderd in de kleur die je wenst.

Specificaties

 • Categorie : Tweeweg stereo luidspreker voor plafondmontage
 • Tweeter : 2x 20 mm soft dome tweeter
 • Woofer : 6" (150 mm) geweven glasfiber woofer met dubbele spreekspoel
 • Frequentiebereik (-6dB) : 48-30.000 Hz
 • Impedantie : 8 Ohm per kanaal (4 Ohm min.)
 • Gevoeligheid : 82 dB per kanaal/88 dB bij beide kanalen uitgestuurd
 • Kleur : Mat wit (kan overgeschilderd worden)
 • Afmetingen : 24,0 cm (diameter)
 • Dubbele tweeter
 • QuickDog montage
 • Montagegat 202 mm (diameter)
 • Minimum montagediepte 13,3 cm
 • Springt na montage 4 mm uit vanaf het plafond
 • Vierkante frontgrill of backbox (BB 6C) zijn optioneel verkrijgbaar

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen