HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio Red Edition MJIN1 Minijack-kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)

KOOPJESMARKT PRODUCT

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Red Edition MJIN1 Minijack-kabel

Fotos

{{sellableOnWebText}}

Artikelnummer: StockItem_708_ARGRED1MJIN10,0

Beschrijving

  • Overvoorraad, 10 meter Minijack-RCA, nieuw in de verpakking
  • Originele verpakking: Ja
  • Compleet met accessoires: Ja
  • Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Almere
  • Normale prijs: € 15,00

Red Edition MJIN1 is een hoge kwaliteit stereo mini-jack naar RCA-kabel, bijvoorbeeld om je iPod, mobiele telefoon, PC etc. aan te sluiten op je systeem. De stevige metalen connector is kort zodat je makkelijk ruimte vindt achter het toestel. Leverbaar in diverse lengtes.

Argon Red Edition MJIN1 - hoge kwaliteit stereo mini-jack naar RCA-kabel voor een redelijke prijs

Red Edition MJIN1 is een stereo mini-jack naar RCA-kabel van heel hoge kwaliteit. Je kunt hiermee zeker zijn dat je het fraaie stereo geluid van je iPod, mobiele telefoon, PC enz. in hoge kwaliteit naar je installatie kunt sturen. De kabel is zeer flexibel en makkelijk te verwerken, en de stevige metalen connectoren zijn verguld voor jarenlang probleemloos gebruik. De connectoren zijn ook ingekort, zodat je gemakkelijk ruimte vindt achter het toestel.

De geleiders van Red Edition MJIN1 zijn gemaakt van 99,99% zuiver zuurstof-vrij koper en de kabel is afgeschermd, zodat afgestraalde ruis niet je muzikale ervaring kan bederven. De mooie afwerking benadrukt eens te meer dat je te maken hebt met een degelijk kwaliteitsproduct.

Red Edition MJIN1 is verkrijgbaar in lengtes tot 10 meter, zodat je makkelijk helemaal de andere kant van de kamer kunt bereiken.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen