Skip to content
Heos By Denon
Multiroomversterker

Heos By Denon HEOS DRIVE HS2

€ 2.699,00stuk
Levertijd 3-4 weken
HEOS is mede zeer geschikt voor inbouwsystemen. De HEOS Drive HS2 is een professionele versterker met vier zones en eindeloos veel geniale features.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

HEOS Drive HS2 – multiroomversterker met vier zones voor professionele HEOS-installaties en inbouwsystemen

 • 4 zones in één behuizing
 • Zeer betrouwbaar, minder componenten en stroomkabels dan de HEOS Amp
 • 100% integratie met de rest van het HEOS-multiroom-systeem
 • Voice-control via Google Assistant en Amazon Alexa (Alexa moet nog geactiveerd worden door Denon)
 • Geïntegreerde ventilator
De HEOS Drive HS2 is een multiroom-versterker met vier zones die speciaal is ontworpen voor inbouwsystemen (CI) en professionele installaties, bijvoorbeeld in grotere huizen, kantoren, restaurants, cafés enz. Dankzij slimme technologische oplossingen en optimale stabiliteit is hij geschikt voor veel verschillende situaties; in tegenstelling tot andere multiroom-systemen die vaak ontsporen in een chaos van componenten, kabels en netwerkproblemen.

De HEOS Drive HS2 ondersteunt vier aparte HEOS-zones en je kunt alles draadloos aansturen met de gebruiksvriendelijke HEOS-app die ook voor de rest van het systeem wordt gebruikt. Thuis kun je bijvoorbeeld een paar vloerluidsprekers in de woonkamer, plafondluidsprekers in de keuken en eetkamer, en een paar wandluidsprekers in de slaap- of badkamer aansturen.

Maar dat is slechts één voorbeeld – de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook omdat elk paar versterkerkanalen configureerbaar is als stereo of twee keer mono. Die laatste oplossing is een uitkomst voor echt grote of rechthoekige kamers, waar aparte linker- en rechterkanalen ‘gaten’ in het geluidsbeeld kunnen veroorzaken. Je kunt de twee stereokanalen ook bridgen tot 130 watt, zodat je zelfs een serieus hifi-systeem kunt aansturen, bijvoorbeeld de 700-serie van Bowers & Wilkins of de RUBICON van DALI.

Stabiel en veelzijdig De HEOS Drive HS2 is ontworpen als een echt CI-product voor professioneel gebruik dat eenvoudiger en stabieler is dan een aparte HEOS-versterker. Hij is compatibel met veel geavanceerde controlesystemen, en dankzij een 4-ohm-certificering en geïntegreerde ventilator weet je zeker dat de HEOS Drive HS2 blijft presteren, ook bij hoge belastingen, bijvoorbeeld als hij vier luidsprekers met achtergrondmuziek in één zone moet aansturen.

Je kunt het systeem bovendien altijd uitbreiden, hoe en wanneer je maar wilt. Heb je behoefte aan een eenvoudige en flexibele oplossing voor een bepaalde kamer – bijvoorbeeld de badkamer – dan sluit je gewoon een draadloze HEOS-luidspreker aan, dat is alles. Zodra de HEOS Drive HS2 geïnstalleerd en geconfigureerd is, werkt hij namelijk perfect samen met de rest van het HEOS-systeem, inclusief de geniale integratie met de AV-receivers, stereoversterkers en soundbars van Denon.

De HEOS Drive HS2 is verkrijgbaar in het zwart.
Klaar voor voice-control De HEOS Drive HS2 is nu al klaar voor voice-control via Google Assistant (in het Engels). Met voice-control kun je een aantal basisfuncties aansturen, zoals het volume en play/pauze/skip. En over een tijdje kun je nog veel meer andere commando’s gebruiken, zodat je nog meer uit je Denon-product haalt.

Zodra Denon het geactiveerd heeft, kun je voice-control in het Nederlands gebruiken, en Denon gaat ook voice-control via Amazon Alexa toevoegen. Let er wel op dat je voor voice-control een apart voice-control-apparaat moet aansluiten op hetzelfde netwerk als de HEOS Drive HS2, bijvoorbeeld een smartphone of luidspreker met voice-control. Maar die zijn vaak niet zo duur.

HEOS Drive HS2 – geniale versterkeroplossing voor professionele multiroom-installaties De HEOS Drive HS2 is een geniale aanvulling op het draadloze HEOS-multiroom-systeem. Hij beschikt over een aantal superslimme technologische oplossingen, zodat de installatie echt kinderspel is. En als je hiermee klaar bent, is hij net zo eenvoudig te bedienen als een HEOS-systeem met aparte componenten.

De HEOS Drive HS2 is een echt CI-product. Hij heeft bijvoorbeeld wel vier 12V-triggeruitgangen, de mogelijkheid tot 19”-rackmontage, 4-ohm-certificering, een geïntegreerde ventilator en de mogelijkheid om meerdere apparaten via Ethernet samen te voegen, zodat je het systeem kunt uitbreiden met alle HEOS-zones die je nodig hebt.

Verkrijgbaar met alle mogelijke aansluitingen en configuraties De mogelijkheden van de HEOS Drive HS2 zijn vrijwel eindeloos – de enige beperkingen zijn je fantasie en portemonnee. Elk paar versterkerkanalen kan geconfigureerd worden als stereo of mixed mono of gebridged worden en dan worden gebruikt om een paar goede vloerluidsprekers aan te sturen. Je kunt zelf kiezen wat voor iedere zone het belangrijkst is: de geluidskwaliteit of de fysieke eigenschappen van de ruimte zelf.

Hij heeft analoge, digitale en USB-ingangen en stuurt het geluid door naar de verschillende zones, precies zoals de bedoeling is. Door de geïntegreerde Dolby Digital-decoder kun je bovendien het digitale geluid uit de TV probleemloos afspelen met het HEOS-systeem, ook als je een model hebt dat het geluid in Dolby Digital-formaat naar de digitale uitgang stuurt. Dit kan erg handig zijn, bijvoorbeeld in horecagelegenheden met een groot beeldscherm.

Elk paar versterkerkanalen heeft bovendien een pre-out voor L/R, zodat er altijd een subwoofer kan worden aangesloten (incl. configureerbaar highpass-/lowpass-filter), of een externe eindversterker, of een AV-receiver van Denon die je aanstuurt via IP. De pre-out is ook beschikbaar als je de eindkanalen hebt gebridged; er zijn dus eindeloos veel mogelijkheden.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • 4 zones / 8 versterkerkanalen in één behuizing
 • Genoeg vermogen met 60 hifi-watt per kanaal
 • Twee stereokanalen kunnen gebridged worden tot 130 watt
 • Elk paar versterkerkanalen kan geconfigureerd worden als stereo of twee keer mono (mixed mono)
 • Zeer betrouwbaar, minder componenten en stroomkabels dan de HEOS Amp
 • Ondersteunt controlesystemen van andere fabrikanten (bijv. Creston, Pro Control enz.)
 • Compatibel met dezelfde HEOS-app en streamingservices als de rest van het HEOS-systeem
 • Voice-control via Google Assistant en Amazon Alexa (Alexa moet nog geactiveerd worden door Denon)
 • 100% integratie met de rest van het HEOS-multiroom-systeem
 • Ondersteunt 24-bit HD-muziek
 • Speelt muziek op USB-media direct af
 • Geïntegreerde Dolby Digital-decoder voor bijv. digitaal TV-geluid
 • Analoge en digitale audio-ingang (via Matrix-configuratie)
 • IP-regeling voor integratie met Denon AV-receivers
 • Geïntegreerde ventilator
 • Meerdere HEOS Drive HS2’s kunnen samengevoegd worden via Ethernet en draadloos bediend worden met één HEOS-app
 • Geschikt voor montage in 19”-rack (incl. handvatten)

Tegens

 • Voornamelijk voor professionele installaties
 • Geen draadloos-netwerkfunctie
 • Alleen navigatie via app (niet via PC/Mac)
 • Geen streaming via Bluetooth
 • Uitbreidbaar met 4 zones per keer

Video's over de Heos By Denon HEOS DRIVE HS2

Accessoires voor de Heos By Denon HEOS DRIVE HS2

Technische specificaties

KleurZwart
KleurZwart
Gewicht (kg)9
Hoogte verpakking (cm)21
Lengte verpakking (cm)53
Gewicht verpakking (kg)10
Breedte verpakking (cm)50

Aanbevolen producten