Skip to content
€ 849,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
€ 1.698,00paar
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Dit supercompacte topmodel opent je ogen én je oren! Voor iedereen die op zoek is naar extra goed geluid en een mooie finish.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI MENUET SE – supercompacte luidspreker met uniek en exclusief ontwerp

 • Unieke en exclusieve finish van houtfineer met hoogglanslak
 • Extra geavanceerde technische oplossingen
 • Supercompact ontwerp, gemakkelijk te plaatsen
 • Mooie bas en dynamiek in een compact formaat
 • Speciaal ophangsysteem apart verkrijgbaar

De MENUET SE is een speciale versie van de DALI MENUET. Hij heeft een aantal belangrijke upgrades en een schitterende finish van echt houtfineer met hoogglanslak (Wild Walnut). Als je op zoek bent naar een mooie en supercompacte luidspreker, stop daar dan maar meteen mee. De finish en geluidskwaliteit zijn echt top, en ondanks zijn compacte formaat geeft de MENUET SE een groot en enorm muzikaal geluidsbeeld. Hij heeft een heldere en verbazingwekkend volle basweergave, open en dynamische middentonen, en schitterend gedetailleerde hoge tonen. Net als de standaardversie, maar dan een stuk beter!

Perfect voor aan de muur

Het ontwerp van de MENUET SE is erg geschikt voor plaatsing tegen de muur, of je hem nu in een kast zet of ophangt met het slimme DALI-ophangsysteem (apart verkrijgbaar). De luidspreker is hier speciaal voor ontworpen, dus je hoeft niet bang te zijn voor resonanties of een onnauwkeurige basweergave. Hij werkt perfect in kleinere ruimtes, en in grotere ruimtes kun je hem aanvullen met een goede subwoofer, zodat je een compact, full-range systeem krijgt met een schitterend geluid.

De MENUET SE heeft een finish van houtfineer met hoogglanslak (Wild Walnut). Speciaal ophangsysteem apart verkrijgbaar.

Propvol exclusieve details

Het houtfineer van de MENUET SE is per paar uitgekozen, zodat elke set uniek is. De luidsprekers zijn zorgvuldig gebouwd en getest door één en dezelfde DALI-medewerker – na de laatste kwaliteitscontrole krijgt elk exemplaar een messing plaatje op de achterkant met zijn of haar initialen.

De terminals van de MENUET SE zijn afkomstig van de high-end EPICON-serie. Hierdoor maken ze optimaal contact, welke kabeloplossing je ook kiest. Het scheidingsfilter is geüpgraded met kostbare Mundorf-capacitoren die geselecteerd zijn op basis van specifieke luistertests.

De printplaat is geüpgraded met een materiaal dat nog beter geleidt en alle componenten zijn ‘hand-wired’ met kabels van verzilverd OFC-koper. Allemaal details die een enorme impact hebben op de geluidskwaliteit.

Ultracompact en geavanceerd

De exclusieve 4,5” bas-/middenspeaker is voorzien van dezelfde unieke houtvezelmembraan als de allerbeste luidsprekers van DALI, namelijk de RUBICON en EPICON. De low loss-constructie haalt het maximale uit muziek, zowel op hoog als op laag volume – heel handig als je de MENUET SE bijvoorbeeld gebruikt op je slaapkamer of thuiskantoor.

Hij heeft een 28 mm softdome-tweeter met een ultralichte membraan. Het lichtgewicht ontwerp en extreem krachtige neodym-magneetsysteem zorgen ervoor dat de membraan heel snel en nauwkeurig kan starten en stoppen. Dit is een van de redenen dat de MENUET SE zo groot en natuurlijk klinkt.

Tweewegsysteem met unieke oplossingen

De MENUET SE is een compacte tweewegluidspreker met veel enthousiaste fans. Dit komt door de interieurvriendelijke afmetingen, maar ook door het schitterende geluid dat hij produceert. Ondanks de compacte afmetingen en de eenvoudige constructie geeft deze uitstekende tweewegluidspreker een indrukwekkend stereobeeld en een goede, muzikale weergave van de bas- en middentonen. Veel gebruikers zullen niet eens merken dat de allerlaagste tonen vanwege de fysieke beperkingen minder krachtig worden weergegeven.

De MENUET SE is gebaseerd op een tweeweg-basreflexprincipe. Om zo veel mogelijk lage tonen uit deze constructie te kunnen halen, heeft DALI gekozen voor een unieke oplossing: een basreflexpoort die schuin naar beneden is gericht, vlak boven de terminals op de achterkant. Deze schuine plaatsing maakt langere reflexbuizen in de behuizing mogelijk, en dus een lagere tuningfrequentie. Daarnaast is deze plaatsing ideaal voor wie de luidspreker aan de muur wil bevestigen.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Unieke en exclusieve finish van houtfineer met hoogglanslak
 • Extra geavanceerde technische oplossingen
 • Supercompact ontwerp, gemakkelijk te plaatsen
 • Mooie bas en dynamiek in een compact formaat
 • Speciaal ophangsysteem apart verkrijgbaar

Tegens

 • Vanwege het formaat geen superdiepe basweergave
 • Heeft behoorlijk veel vermogen nodig om echt hard te gaan

Video's over de DALI MENUET SE

Accessoires voor de DALI MENUET SE

Technische specificaties

Frequentiebereik (-3 dB)59 - 25000 Hz
Constructie behuizingBasreflex
Bi-wireNee
Gevoeligheid86 dB
Scheidingsfrequentie3000
Impedantie (ohm)4
Tweeter28mm Softdome met neodym-magneetsysteem
Woofer1x 4.5" Low loss met houtvezelmembraan

Aanbevolen producten