HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sonos

Draadloze muziek in het hele huis

Sonos is het originele multiroomsysteem en de meest populaire en gebruiksvriendelijke oplossing voor draadloze muziek in je hele huis. Iedereen kan muziek afspelen met een smartphone, en de meeste streamingservices kun je direct vanuit de Sonos-app gebruiken. Er bestaat een Sonos-luidspreker voor elke kamer en voor de TV, en in de woonkamer kun je Sonos gebruiken om een echt hifi-systeem samen te stellen.

  • Simpel en gebruiksvriendelijk – iedereen kan ermee aan de slag
  • Enorme keuze aan streamingservices in de Sonos-app
  • Extra stabiele Wi-Fi-verbinding
  • Veel elegante oplossingen voor de TV
  • Grote en kleine luidsprekers, en echte hifi-oplossingen voor in de woonkamer

 

 

Wij maken Sonos nóg beter

HiFi Klubben was het eerste bedrijf dat Sonos-producten verkocht en we kennen dit systeem dan ook door en door. Bij ons krijg je de meeste keuze en het beste advies. Wij helpen je om een Sonos-installatie te kiezen die perfect past bij jou, je interieur en je budget – of je nu naar huis gaat met een compacte streamingluidspreker, of een complete hifi-oplossing. En bovendien, bij ons krijg je 5 jaar garantie op alle producten, helemaal gratis! Wij maken Sonos nóg beter. Kom eens langs bij HiFi Klubben en ervaar het verschil!

 

De populairste producten van Sonos

 

Sonos voor kleinere ruimtes

Met een draadloze luidspreker kun je naar muziek luisteren zonder installatie. Kleine luidsprekers voor kleine kamers, grote luidsprekers voor grote kamers, en je regelt alles direct vanaf je smartphone.

 

Sonos voor de TV

Met Sonos klinkt je TV veel en veel beter! En als je wilt, kun je het systeem zelfs uitbreiden tot een draadloze home-cinema.

 

Sonos voor echt goed geluid

Een goede stereo-installatie met twee luidsprekers is en blijft de beste manier om optimaal van muziek te genieten. Met Sonos krijg je een schitterend geluid en een superhandige, draadloze bediening.