HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bluesound

Het ultieme multiroomsysteem

Bluesound is het beste multiroomsysteem dat er bestaat. Het is de perfecte oplossing voor alle kamers, of je nu op zoek bent naar een compacte streamingluidspreker, goed TV-geluid, een discrete inbouwoplossing of compromisloze hifi-kwaliteit. Er is op dit moment geen enkel systeem dat ook maar in de buurt kan komen van Bluesound – zeker niet als het gaat om combinatiemogelijkheden en productassortiment. Bluesound kan echt alles: van supersimpele mobiele muziek tot compromisloze high-end. 

De nieuwe 2i heeft een nóg betere geluidskwaliteit en een aantal nieuwe features, zoals Apple AirPlay 2 en tweerichtings-Bluetooth. Dit betekent dat je de muziek van je Bluesound-systeem kunt streamen naar een draadloze hoofdtelefoon.

  • Mooie afwerking, schitterende geluidskwaliteit en maximale flexibiliteit, ook voor high-end
  • Elegante en gebruiksvriendelijke oplossingen voor TV-geluid
  • Kan geïntegreerd worden in een aantal versterkers en receivers van NAD
  • Ondersteunt 24-bit HD-muziek en tweerichtings-Bluetooth voor draadloze hoofdtelefoons
  • Apple Airplay 2

Bluesound – ontwikkeld door NAD

Bluesound is ontwikkeld door de legendarische hifi-fabrikant NAD. Dit betekent dat je Bluesound kunt integreren in een aantal van hun stereoversterkers en surroundreceivers. Zo haal je het maximale uit alle moderne streamingmogelijkheden, zonder dat dit ten koste van de geluidskwaliteit gaat, en zonder extra apparaten in de kast. Kortom, Bluesound is een multiroomsysteem met kwaliteit tot in de kleinste details!

 

 

Populairste Bluesound-producten

 

Bluesound voor kleinere ruimtes

Met een draadloze luidspreker kun je naar muziek luisteren zonder installatie. Kleine luidsprekers (eventueel met accu) voor kleine kamers, grote luidsprekers voor grote kamers.

 

Bluesound voor hifi-installaties

Bluesound kan geïntegreerd worden in een aantal versterkers en receivers van onder meer NAD, inclusief de high-end Masters-serie. Muziekstreaming van wereldklasse!

 

Bluesound voor de TV

Ontdek hoe goed je TV klinkt met een soundbar van Bluesound. Of sluit er een echte Bluesound-installatie op aan, voor een geluid en bediening op topniveau!