Skip to content

Krijg een echt hi-fi
systeem

voor een spotprijs

Meer informatie over de Forte

Meest populaire
producten

Draaitafel
€ 149,00 / € 229,00 / stuk

Kerst
klinkt
beter bij HiFi Klubben

De kerst komt eraan en dat vieren we natuurlijk met muziek! We hebben een heleboel ideeën verzameld – mooie muziekcadeaus voor het hele gezin, met goede kwaliteit en perfect geluid. Kies je favoriet en zet ’m op je verlanglijstje. We beloven je dat het het wachten waard is!
Vind inspiratie

Kristalhelder geluid en 
Indrukwekkend
vermogen

De C368 is een indrukwekkende en krachtige versterker uit de NAD New Classic-serie. 2 x 80 watt en talloze mogelijkheden voor alle digitale en analoge muziekbronnen. Uitbreidbaar met MDC-modules, bijvoorbeeld HDMI, Wi-Fi en Bluesound-streaming.
Ervaar het nu bij HiFi Klubben

Argon Audio
Top kwaliteit voor iedereen

Goede hi-fi hoeft geen fortuin te kosten. Met Argon Audio krijg je altijd een hoge kwaliteit, of je nu speakers, een koptelefoon, platenspeler, versterker, muziekstreamer of radio op je verlanglijstje hebt staan. Geweldig geluid voor elke euro!
Scherpe prijs op Argon Audio

HiFi Klubben's 
Keuze

Muziek en
films
met super mooi geluid

De Oberon 7 heeft meer dan genoeg kracht, zonder dat dit ten koste van de geluidskwaliteit gaat. Deze grote vloerluidspreker vult zelfs de grootste kamers en de finish moet je gewoon zien!
Meer informatie over de Oberon 7

MUZIEK IS GEMAAKT VOOR
STEREO
– DEEL HET GELUID

Eén luidspreker is goed – twee luidsprekers is meer dan twee keer zo goed. Met twee luidsprekers luister je namelijk naar echte stereo en krijg je een veel rijkere ervaring met diepte en realisme. Stereo maakt een ENORM verschil en jij kan het beleven bij HiFi Klubben.
What is stereo?

Bluesound NODE
schitterende
muziekstreamer

De NODE is de draadloze muziekstreamer/voorversterker van het Bluesound-systeem. Hij streamt alles, van HD-geluid tot Bluetooth en TV-geluid met de allerbeste kwaliteit. Mooie zwarte of witte finish.
Koop hier