HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Optoma DS-9092 Projectiescherm

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Optoma DS-9092 Projectiescherm

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De DS-9092 is een serieus oprolscherm van 92 inch. Hij voldoet aan alle eisen van moderne hoge-resolutiefilms en -projectoren. De kwaliteit van het scherm en de cassette is veel beter dan die van goedkope standaardoplossingen. Matwit.

Optoma DS-9092 - serieus oprolscherm van 92 inch voor je projector.

De DS-9092 is een serieus oprolscherm van 92 inch. Hij voldoet aan alle eisen van moderne hoge-resolutiefilms en -projectoren. De kwaliteit van het scherm en de cassette is veel beter dan die van goedkope standaardoplossingen. Wie geen ruimte heeft voor een permanent scherm – bijvoorbeeld omdat de home cinema zich in de woonkamer bevindt – heeft hiermee een uitstekende oplossing. Het bijgeleverde ophangsysteem is geschikt voor muren en plafonds, zodat er altijd een oplossing is te vinden die aansluit op je persoonlijke wensen en de beschikbare ruimte.

De DS-9092 heeft een matwit oppervlak en is 92" groot.

Specificaties

  • 92” projectorscherm met rolcassette
  • 16:9 widescreen
  • Kan aan de muur of het plafond bevestigd worden
  • Kleur: Wit

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.