HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Denon AVR-S650H + Argon Audio ALTO Surround 5.1

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon AVR-S650H + Argon Audio ALTO Surround 5.1

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Een goed begin van een echte home-cinema. 75 hifi-watt, HEOS-multiroom, Bluetooth en meer dan genoeg mogelijkheden. Met compacte subwoofer voor een solide basis. Echt 5.1-kanaals geluid voor de prijs van een soundbar!

Denon AVR-S650H + Argon Audio ALTO Surround 5.1 – compleet, compact en betaalbaar 5.1-home-cinemasysteem

De AVR-S650H + ALTO Surround 5.1 vormen een compleet en betaalbaar home-cinemasysteem. Nu kun je je kamer vullen met een heerlijk 5.1-geluid, zonder dat hij volstaat met luidsprekers. Met een hypermoderne receiver, compacte kwaliteitsluidsprekers, een ultracompacte subwoofer en een heel robuuste constructie komen je films echt tot leven – en dat voor een bijzonder mooie prijs.

De AVR-S650H is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke 5.1-kanaals surroundreceiver met 75 hifi-watt, geïntegreerde Wi-Fi en Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay 2, en niet te vergeten: geïntegreerde HEOS-multiroom, waarmee je supersnel muziek kunt krijgen in je hele huis. Je hoeft alleen maar een draadloze HEOS-luidspreker neer te zetten waar je wilt. En je kunt natuurlijk de mooie 4K-UHD-videostandaard gebruiken.

Perfect geïntegreerde home-cinema

De voor- en achterluidsprekers van het ALTO Surround 5.1-systeem bestaan uit een ALTO5, een uitstekende en erg compacte luidspreker die geschikt is voor films en muziek. De middenluidspreker, de ALTO C, sluit hier perfect bij aan, qua formaat, ontwerp en klank. Hierdoor worden alle dialogen en filmeffecten heel mooi en consistent weergegeven, waardoor je films echt een totaalervaring worden.

De BASS8 is een krachtige subwoofer met een 8” long-stroke speaker en een vermogen van 100 watt; meer dan voldoende om je woonkamer te vullen met een mooie, volle bas.

Kortom, de ALTO Surround 5.1 is een echt hifi-systeem dat de plastic systemen van gooi-en-smijtzaken het nakijken geeft. Als je voor weinig geld echt goed geluid in je home-cinema wilt hebben, dan zit je hier helemaal goed!

De Argon Audio ALTO Surround 5.1 is verkrijgbaar in zwart of wit.

Meer informatie over de Denon AVR-S650H
Meer informatie over de Argon Audio ALTO5
Meer informatie over de Argon Audio ALTO C
Meer informatie over de Argon Audio BASS8

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.