HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD D3020 v2 + B&W 606 Muziekinstallatie met Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD D3020 v2 + B&W 606 Muziekinstallatie met Bluetooth

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De NAD D3020 v2 + Bowers & Wilkins 606 is een slim, supercompact stereosysteem met goed geluid voor TV en muziek. Met Bluetooth kun je muziek streamen met smartphone of tablet. Voorzien van digitale en analoge aansluitingen, ook voor draaitafels.

NAD D3020 v2 + Bowers & Wilkins 606 – slim en supercompact muzieksysteem met echt hifi-geluid en geïntegreerde Bluetooth

  • Geïntegreerde Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone, tablet of PC/Mac
  • Veel vermogen en echt hifi-geluid
  • Analoge en digitale geluidsingangen
  • Speciale ingang voor draaitafels
  • Ideaal voor TV-geluid

De NAD D3020 v2 + Bowers & Wilkins 606 is een slim en supercompact stereosysteem met goed geluid voor TV en muziek. Hij is voorzien van Bluetooth zodat je direct kunt streamen vanaf een smartphone, of je nu naar je eigen muziek luistert, of naar een streamingservice zoals Spotify, TIDAL enz.

En je krijgt aansluitingen voor analoge en digitale geluidsbronnen – inclusief een draaitafelingang, zodat je met hoge kwaliteit naar je vinylcollectie kunt luisteren zonder dat je een aparte RIAA-/phono-voorversterker nodig hebt In combinatie met de mooie en supercompacte 606-luidsprekers levert de D3020 v2 een indrukwekkend hifi-geluid dat je niet zou verwachten van een versterker van dit formaat.

Perfect voor stereogeluid uit de TV

De D3020 v2 is een geniale manier om schitterend stereogeluid uit je TV te halen. Je kunt het geluid digitaal aansluiten op de optische ingang, en de versterker gaat aan zodra de TV wordt ingeschakeld. En als je genoeg gekeken hebt, schakelt de D3020 zichzelf na 15 minuten uit.

De remote-leerfunctie, waarmee je het volumesignaal kunt inlezen, maakt het plaatje compleet. Het betekent dat je het volume kunt regelen met de TV-afstandsbediening, zodat je niet de hele tijd hoeft te zoeken naar een smartphone of de afstandsbediening van de versterker. Kortom: dit is een eenvoudige oplossing voor perfect stereogeluid uit je TV!

Geavanceerde compacte luidsprekers met een massief geluid

De compacte Bowers & Wilkins 606 geeft een mooi en groot geluidsbeeld voor muziek en films. Zo klinkt echte hifi-kwaliteit, en dat in een handig en compact formaat. Je kunt hem in de kast of op een standaard zetten, of aan de muur hangen. Deze luidspreker is verkrijgbaar in mooi matwit en matzwart, zodat hij altijd bij je interieur past.

Meer informatie over de NAD D3020 v2

Meer informatie over de Bowers & Wilkins 606

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.