Skip to content

HiFi Klubben
Zakelijk

Muziek en goed geluid zijn net zo belangrijk voor je humeur, creativiteit en koopgedrag als voldoende licht en een mooie inrichting. Met de juiste oplossing kun je elke ruimte vullen met goed geluid, een elegante look en een doodeenvoudige bediening.

WIJ BOUWEN MET GELUID

HiFi Klubben Projecten houdt zich bezig met professionele installaties. We ontwikkelen complete geluidsoplossingen in ieder formaat voor bedrijven, restaurants, cafés, klinieken, hotels en nog veel meer.

  • Schitterende geluidsoplossingen voor elke ruimte
  • Advies en inspiratie – ook op locatie
  • Behoefte- en budgetoptimalisatie
  • Projectontwerp en installatie bij nieuwbouw en renovatie
  • Alles onder één dak, inclusief contact met architect en bouwvakkers

Voorbeelden

- Dit doen wij

PROCES – EN ZO DOEN WIJ HET

Een solide planning en zorgvuldige productkeuze zijn essentieel voor een geslaagd project. HiFi Klubben Projecten helpt je hiermee – van idee tot projectontwikkeling, productkeuze, contact met de bouwvakkers, installatie en montage.

Probeer het eens en neem contact met ons op, of je nu grote plannen hebt, of een elegante en hoogwaardige oplossing zoekt voor één kamer. Dan kijken we samen hoe we het gaan aanpakken. Want geen project is te groot of te klein.

PRIJZEN EN AANBIEDINGEN

Elk project is anders, en de prijs is natuurlijk afhankelijk van de producten en de specifieke eisen en omstandigheden. Met HiFi Klubben Projecten weet je in ieder geval zeker dat de producten en prijs heel zorgvuldig zijn afgestemd op jouw project.

En je kunt altijd contact met ons opnemen voor een concreet voorstel.

Neem contact met ons op

– gratis en geheel vrijblijvend