Skip to content
Massief vermogen, fraai geluid en een ontwerp en afwerking van topniveau. Met deze krachtige 7-kanaals eindversterker klinken films beter dan ooit! 

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD M27 – 7-kanaals high-end klasse-D eindversterker met 180 watt voor surroundsystemen met een geluid, vermogen en ontwerp van absoluut topniveau

De M27 uit de nieuwe Masters-serie is een 7-kanaals analoge high-end klasse D-eindversterker voor home cinema-systemen. Hij heeft een schitterend geluid en eindeloos veel vermogen, ook voor veeleisende luidsprekerbelastingen. En dit met een minimaal stroomverbruik en een behuizing die veel compacter is dan je zou verwachten voor een analoge high-end eindversterker van deze kwaliteit.

Hij heeft een vermogen van wel 180 watt en dankzij de unieke, digitale PowerDrive-technologie van NAD kun je zelfs een dynamisch vermogen van meer dan 700 watt bij 4 ohm krijgen. Met andere woorden, meer dan voldoende om alle dynamiek van je muziek zonder vervorming uit je luidsprekers te persen, en dat op ieder volume.

Let op: de opgegeven 180 watt is gemeten als werkelijke NAD-watt (8 ohm, 20 - 20.000 Hz, lage vervorming, twee actieve kanalen). Als we zouden meten met dezelfde ‘creatieve’ specificaties als onze concurrenten, zou het vermogen veel hoger zijn. Sta daar eens bij stil als je versterkers vergelijkt. 

Alle voordelen van klasse D – zonder de nadelen Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij de compromisloze manier waarop NAD de klasse D switching-technologie van Hypex toepast. Hierdoor wist het een versterker te bouwen met een extreem hoog rendement, die tot wel 90% van de energie naar de luidsprekers stuurt, waardoor de warmteontwikkeling echt minimaal blijft. Klasse D is natuurlijk niet nieuw, maar pas nu is een kwaliteitsniveau mogelijk waar ook ultrakritische high-end liefhebbers tevreden mee zullen zijn.

De M27 heeft een neutrale, transparante en dynamische weergave, zonder dat het geluid klinisch of ‘digitaal’ klinkt. Met andere woorden, je krijgt het beste uit het switching-principe, maar dan zonder de nadelen die dit principe met zich meebrengt. Zelfs als je een echte purist bent die zweert bij analoge versterkers, moet je de M27 echt eens ervaren!

Mooi ontwerp en eindeloos veel combinatiemogelijkheden De M27 heeft gebalanceerde en ongebalanceerde ingangen (XLR/RCA) zodat je de hem kunt combineren met alle high-end surroundprocessors die er bestaan. De ultieme combinatie is natuurlijk met de NAD M17, die perfect past bij het oogverblindende ontwerp en de exclusieve afwerking van zwaar, massief aluminium. Als je hiervoor kiest kun je ook gebruikmaken van de handige 12V-triggerfunctie, die de M27 automatisch inschakelt als je de voorversterker aanzet.

De M27 is verkrijgbaar met een zilverkleurige afwerking. 

Highlights

 • Prachtig helder en gedetailleerd geluid
 • Kan alle luidsprekersystemen aan
 • Bijzonder exclusief en solide ontwerp met een prachtige afwerking van aluminium
 • Zeer laag stroomverbruik voor dit vermogen
 • Gebalanceerde en ongebalanceerde ingang (XLR/RCA)
Paul Caviet
Eindhoven
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Paul Caviet

 • Prachtig helder en gedetailleerd geluid
 • Kan alle luidsprekersystemen aan
 • Bijzonder exclusief en solide ontwerp met een prachtige afwerking van aluminium
 • Zeer laag stroomverbruik voor dit vermogen
 • Gebalanceerde en ongebalanceerde ingang (XLR/RCA)
 • Wordt automatisch ingeschakeld via 12V trigger-in

Video's over de NAD M27

Technische specificaties

Power output (all channels driven)180 watt