HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Cyp AU-D2 Converter

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)

KOOPJESMARKT PRODUCT

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Cyp AU-D2 Converter

Fotos

{{quantityModel}} stuk(s)

{{sellableOnWebText}}

Artikelnummer: StockItem_714_CYPAUD2

Beschrijving

  • Nieuw in doos!
  • Originele verpakking: Ja
  • Compleet met accessoires: Ja
  • Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Eindhoven
  • Normale prijs: € 40,00

De AU-D2 is een veelzijdige digitale audioconverter, ofwel van coax naar optisch of optisch naar coax. Selecteer simpel een van de digitale audio-ingangen voor twee identieke audiosignalen in beide outputformaten.

CYP AU-D2 - ideale converter van optical naar coax of omgekeerd

De AU-D2 is een simpele en voordelige oplossing om digitaal audio om te zetten naar hetzij coax of optisch (TosLink), als je apparatuur niet over de juiste aansluitingen beschikt. Door plaatsing van de AU-D2 converter kun je ook de afstand van de coaxiale of optische kabels vergroten. Als je één van de ingangen kiest, wordt het uitgangssignaal gelijktijdig in twee formaten aangeleverd, dus zowel optisch als coaxiaal. Geschikt voor sdiverse digitale audioformaten, van 2-kanaals PCM tot 5.1 multichannel. Aan de uitgang wordt het signaal precies zo weergegeven als het aan de ingang wordt toegevoerd.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.